Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

13.08.2013

Kissat Portugalissa

Catzin Marianne Kalin ja Veera Pirttinen olivat Suomen alle 16-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueessa Portugalissa B-sarjan EM-kisoissa. Suomen joukkue avasi kisat niukalla tappiolla, mutta nousi hienosti jatkopeleihin kovasta alkulohkostaan. Välierissä emäntämaa oli kuitenkin liian vahva ja pronssimitalin lisäksi nousu seuraavaksi kaudeksi A-sarjaan valui käsistä Tanskaa vastaan pronssiottelun lopussa neljännen sijan jäädessä Suomen kohtaloksi. Marianne oli yksi Suomen tehokkaimmista pelaajista ja toisen polven kissalle reissusta jäikin hyvä maku suuhun. "Hieno kokemus, sai pelata kovia pelejä ja monia erilaisia joukkueita vastaan. Oma peli kulki ihan hyvin, joskus vähän paremmin ja aina jäi jotain parannettavaa seuraavaan kertaan. Tästä on hyvä lähteä kohti uutta kautta."

Marianne pääsi Portugalissa viimeistään tutustumaan varsin hyvin kissalauman uuteen tulokkaaseen, Veeraan. Minkälaisen kissan Catzin edustusjoukkue ja A-tytöt ovat Veerasta saaneetkaan Mariannen mukaan riveihinsä? "Veera on hauska tyyppi ja kova vastustaja kentällä. Hänen kanssaan on helppo pelata ja odotan innolla tulevaa kautta!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy