Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

05.07.2013

Emmi Vapamaa jatkaa kissalaumassa

Emmi Vapamaa jatkaa Catzin riveissä myös kaudella 2013-2014. Emmi saapui viime kaudeksi kissalaumaan ja oli mukana voittamassa tuplamestaruutta sekä yksi A-tyttöjen kantavista voimista. Miten viime kausi sujuikaan Emmin itsensä mielestä ja millä mielellä räväkkä laituri lähtee toiseen kauteensa Saimaan rannoilla? "Kausi meni mielestäni hyvin ja nopeasti. A-tyttöjen kanssa kausi meni erinomaisesti katsoen, että meillä oli aivan uusi joukkue ja uudet jutut. Tosin vähän jäi harmittamaan että jouduin olemaan nilkan takia pois pari tärkeää peliä mutta sitä se urheilu on. Naisten kanssa kausi meni paremmin kuin täydellisesti, koska saavutimme sen minkä halusimmekin. Kausi oli kaikenkaikkiaan mahtava ja tykkäsin todella paljon joukkueesta, valmentajista ja yleensäkkin treeneistä. Tulevalta kaudelta odotan samanlaista kovaa taistelua jokaisen voiton eteen ja tietenkin enemmän roolia joukkueessa, koska enää ei ole junnupelejä minne voin mennä pelaamaan. Meille on tulossa nuori ja hyvä joukkue joten eiköhän tänä vuonnakin mennä tavoittelemaan Cupin ja SM-kultaa."

Lisää räjähtävyyttä kesän aikana

Uutta kauten varten harjoittelu on jo kovassa käynnissä, joten mitkä ovat Emmin kesäharjoittelussa tärkeimmät kehitettävät asiat ja kai sitä treenaamisen ohessa ehtii vähän kesääkin viettää uutta kautta varten akkuja ladatessa? "Pääpainotukset kesäharjoittelussa on nostaa kuntoa ja saada räjähtävyyttä enemmän, Kimpisen urheilukenttä ja pururata on kovassa käytössä. Kesälomaa viettelen Lepolan hautausmaalla tekemällä töitä ja sitten töitten jälkeen kotiin lepäilemään. Jos hyvä sää sattuu, niin Myllysaaressa minut näkee ottamassa aurinkoa ja viikonloppuisin olen Orimattilassa kavereiden kanssa. Tarkoitus oli lähteä ulkomaille kahdeksi viikoksi, mutta se nyt jäi töiden takia, mutta eiköhän tässä elämässä vielä kerkeä käydä kiertelemässä ja katsella muitakin maisemia kuin Suomen."

Kovalla harjoitusasenteella kohti isompaa vastuuta

Emmi siis kantoi isoa vastuuta viime kaudella A-tytöissä, joten voidaanko Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mielestä tulevalla kaudella edustuksessa odottaa Emmiltä suuremman roolin vakiinnuttamista? "Emmi harjoittelee päivittäin todella kovalla ja hienolla asenteella ja uskon, että se tuottaa edelleen kehitystä ja sitä kautta isomman roolin tulevalla kaudella. Emmi meni etenkin fysiikkapuolella eteenpäin, mutta myös muilla osa-alueilla."

Kymmenen sopimuspelaajaa

Toistaiseksi kissalauman sopimuspelaajia tulevaksi kaudeksi Emmin lisäksi ovat Jordan Murphree, Alex Anderson, Hanna VapamaaAnni Mäkitalo, Lena Reshetko, Marianne Kalin, Lotta Hämäläinen, Essi Pohjonen ja Veera Pirttinen. Mika Haakana, Marianne Koskinen ja Arttu Rossi jatkavat myös valmennusryhmänä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy