Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

25.06.2013

Veera Pirttinen Catziin

Catzin sopimuspelaajien kaartiin liittyy 16-vuotias Veera Pirttinen. Kissalauman uusin jäsen saapuu Lappeenrantaan BC Nokian riveistä, missä Veera viime kaudella pääsi pelaamaan ensimmäiset minuuttinsa naisten SM-sarjassa ja valittiin vakuuttavien otteidensa seurauksena B-tyttöjen SM-sarjan parhaaksi pelaajaksi. Veera aloittaa syksyllä lukio-opintonsa Kimpisen lukiossa ja onkin jo ehtinyt harjoitella Catzin A-tyttöjen kanssa, mutta lähti juuri ikäluokkamaajoukkueensa leiritykseen. Catzin edustusjoukkueen apuvalmentaja ja A-tyttöjen päävalmentaja Marianne Koskinen valoittaa hieman taustoja Veeran siirrolle Nokialta Lappeenrantaan. "Tunnen Veeran vanhemmat Nokian ajoilta. Talvella he ottivat minuun yhteyttä ja keskustelimme Veerasta ja siitä, että Veera haluaa hyvään harjoitteluympäristöön. Kerroin meidän tavasta harjoitella ja siitä, että tavoitteenamme on luoda pelaajille sellainen ympäristö, jotta kehittyminen on mahdollista valvovan silmän alla. Kova tahto ja halu tulla paremmaksi on tytöllä ja kyllähän tämä siirto tulla Kimpisen lukioon 16-vuotiaana kertoo aika paljon."

Rohkeasti uusien haasteiden kimppuun

Veeran kommentit ovatkin samoilla linjoilla Vännin kommenttien kanssa siirron syistä. "Hienoa päästä kovaan porukkaan mukaan. Haluan harjoitella kovaa ja kehittyä urheilijana sekä pelaajana, mielestäni Lappeenrannassa on siihen hyvät mahdollisuudet." Tulevaisuuden lupauksena osa koripalloyhteisöstä varmasti tietää jo Veeran pelaajana, mutta annetaan uusimman kissan itse hieman kertoa minkälaisen pelaajan Catz on nyt riveihinsä saanut ja mitkä ovat Veeran tavoitteet tulevalle kaudelle. "Olen mielestäni rohkea ja määrätietoinen sekä tykkään ratkaista tilanteita. Tavoitteeni tulevalle kaudelle on tottakai sopeutua ja päästä pelaamaan uudessa joukkueessa, mutta erityisesti haluaisin parantaa suoritusvarmuuttani ja puolustuspelaamistani. Myös fysiikkapuolessa on kehitettävää."

Tervetuloa kissaperheeseen Veera!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy