Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

24.06.2013

Jordan Murphree Catziin

Catz on solminut kaudeksi 2013-2014 sopimuksen amerikkalaislaituri Jordan Murphreen kanssa, Jordan pelasi viime kaudella naisten SM-sarjaa Tapiolan Hongan riveissä. Texas Techin yliopiston 25-vuotias kasvatti on pelannut Euroopassa aiemmin myös Kreikassa Puerto Ricossa ja Islannissa. Hongan riveissä Jordan osoitti olevansa todella kovan luokan pelaaja kuuluen joukkueensa kantaviin voimiin ja olikin yksi koko sarjan kovimmista pistelingoista. Vaikka kissaperhe saikin tutustua Jordaniin vastustajana viime kaudella, niin annetaanpa kissalauman päävalmentaja Mika Haakanan kertoa tarkemmin minkälainen peluri uusin kissa onkaan. "Todella monipuolinen pelaaja. Kuvaavaa on, että Jordan pelasi Hongassa ensimmäiset pelit nelosena, eli sisäpelaajana, ja kun Emmi Leino loukkantui, niin Jordan siirtyi joukkueen pelintekijäksi. Pelasimme kuusi kertaa vastakkain ja etenkin play-off vaiheessa katsoimme aika monta klippiä Jordanin pelistä, joten hyvin tuttu pelaaja siinä mielessä." Miten Haksa uskoo 183 senttiä pitkän Jordanin sopeutuvan kissalaumaan? "Jordanin pelinäkemys on luokkaa todella korkea, joten uskon hänen pääsevän nopeasti sisään systeemiimme."  

Sata lasissa kissalauman kolmatta perättäistä mestaruutta tavoittelemaan

Minkälainen pelaaja ja joukkuetoveri Jordan omien sanojensa mukaan sitten on? "Kentällä pelaan aina sata lasissa, jotta joukkueemme voittaa oli se sitten levypallopelaamista, pisteiden tekoa tai syöttöjen antamista, tulen tekemään sen mitä tarvitaan. Joukkueen jäsenenä haluan saada kaikki toimimaan yhdessä, yhtenäinen joukkue on paljon vahvempi kuin joukko yksilöitä." Mikä oli Jordanille tärkeintä tehdessää päätöstä Catziin liitymisestä? "Catziin liittymisessä tärkeintä oli mahdollisuus päästä voittamaan joukkueelle kolmas perättäinen mestaruus, se olisi loistava saavutus!"

Kesän treeneistä lisää taitoa

Catzin sopimuspelaajien rinkiin Jordanin lisäksi kuuluvat toistaiseksi Alex Anderson, Hanna Vapamaa, Anni Mäkitalo, Lena Reshetko, Marianne Kalin, Lotta Hämäläinen ja Essi Pohjonen. Minkälaiseen rooliin monipuolinen Jordan uskoo asettuvansa kissalaumassa? "En oikein vielä tiedä minkälaiseen rooliin tulen asettumaan, koska en ole päässyt vielä pelaamaan yhdessä uusien joukkuetovereideni kanssa. Sen kyllä tiedän, että kaikki muut pelaajamme tuovat omat erilaiset taitonsa ja toivottavasti löydän oman paikkani pystyen myös auttamaan joukkuetta. Se on kuitenkin varmaa, että joka kerta pelaan täysillä ja teen kaiken voittaaksemme!" Jordan saapuu syksymmällä Lappeenrantaan, joten miten uusin kissa aikoo kesän aikana valmistautua tulevaan kauteen? "Tänä kesänä fysiikkaharjoittelun lisäksi treenaan muutamia taitojani. Pallonkäsittelyäni ja hyppyheittoani tulee parantaa, mutta kaikkien muidenkin osa-alueiden lisäharjoittelustahan ei missään nimessä ole haittaa."

Tervetuloa kissaperheeseen Jordan!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy