Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

20.06.2013

Alexandria Anderson ja Hanna Vapamaa jatkavat Catzissa

Kahta perättäistä tuplamestaruutta Catzin riveissä juhlineet Alexandria Anderson ja Hanna Vapamaa jatkavat kissalaumassa myös kaudella 2013-14. Kissakapteeni Alexille tuleva kausi on kolmas ja Hannalle neljäs Saimaan rannoilla. Catzin päävalmentaja Mika Haakana on luonnollisesti tyytyväinen kissakapteenin jatkosta. "Alex on tärkeä johtaja joukkueelle ja pelasi jo ensimmäisen vuoden hienosti, mutta paransi rutkasti vielä viime kaudella. Hienoa, että tuon tason pelaaja jatkaa jo kolmatta vuotta Catzissa. Iso kiitos tästä kuuluu taustaryhmällemme ja erityisesti Karjalaisen Tuirelle ja Sepelle, jotka tekevät todella ison työn pelaajien viihtyvyyden ja asioiden eteen." Haksan mukaan maajoukkueeseen jo murtautunut Hanna tulee tulevalla kaudela kehittymään vain entisestään. "Hanna on kehittynyt tasaisesti ja parantanut kausi kaudelta. Uskon, että sama suunta jatkuu ja näemme entistäkin kokonaisvaltaisemman pelaajan tulevalla kaudella. Hanna on ollut todella iso palanen menestystämme ja hienoa, että pääsimme jälleen sopimukseen."

Mikä oli Hannalle tärkeintä päättäessään jatkaa Catzissa ja millä mielin taas maajoukkueen mukana ollut räväkkä laituri lähtee tulevaan kauteen? "Catzissa sai jatkamaan tietysti hyvä valmennus ja hyvät joukkuetoverit sekä se että siellä hoituu asiat niin hyvin. Neljänteen kauteen Catzissä lähden uusin mielen. Aika paljon saavutettiin viime vuonna, että siitä on jo aika paha pistää paremmaksi, mutta ei ihan mahdoton ja sitä tietysti lähdetään yrittämään. Ei pari mitalia palkintokaappiin ole ikinä liikaa." Mitkä ovatkaan Hannan tavoitteet itselleen ja kissalaumalle tulevalle kaudelle? "Itseltäni odotan taas lisää pelillistä kehittymistä niin kuin edellisenä vuosina, että aina on tarkoitus parantaa edellisestä, koska tarkoitus ei ole jäädä paikalleen. Uusien joukkuetovereiden myötä pitää taas opetella pelaamaan erilaisten ihmisten kanssa ja oppia heidän pelityyliään. Joukkueelta odotan taas sitä yhteenhiotumista eli se että näytetään joukkueelta ja tehdään kaikki yhdessä. Heti se ei tapahdu, mutta sitä lähdetään hakemaan." Uuteen kauteen on kuitenkin vielä aikaa, joten mitä Hannalla on kesänviettosuunnitelmina? "Ennen uuden kauden alkua olisi vielä Universiadit tiedossa. Viiden päivän leiri, jonka aikana pari harkkamatsia Ruotsia vastaan ja siitä sitten 12 pelaajan joukkue lähtee kohti Venäjää. Jos sinne pääsen, niin reissun jälkeen ehdin jopa puolikkaan päivän viettämään kotona ja seuraava päivänä lähden rentoutumisreissulle Miamiin, minkä kautta New Yorkiin Rochesteriin, missä alan treenaamaan itseäni seuraavaa kautta varten."

Harvemmin jenkkivahvistukset pelaavat useaa kautta putkeen samassa joukkueessa, mutta niin vain Alex saapuu takaisin kissalaumaan kolmanneksi kaudeksi kahden edellisen päätyttyä tuplamestaruuksiin. Mikä saa kissakapteenin palaamaan Lappeenrantaan? "On vaikeata jättää voittava joukkue, jossa tunnet olosi mukavaksi. Rakastan joukkuetovereitani ja valmentajiani, joten minun oli helppo tehdä päätös paluusta." Mitä Alex lupaakaan Lappeenrannan Urheilutalon kotiyleisön voivan odottaa tulevalla kaudelta kissakapteenilta ja koko kissalaumalta? "Kesästä nauttiessani keskityn kehittämään liikkuvuuttani ja ketteryyttä, jota viime kaudella vaikeutti nilkkavammani. Tulevalla kaudella aloitamme taas alusta, emmekä voi miettiä lainkaan edellistä kautta."

Viime kauden kissalauman aloituskokoonpanon viidestä pelaajasta nyt jo neljä ovat tehneet jatkosopimuksen, kun Alex ja Hanna liittyivät Anni Mäkitalon ja Lena Reshetkon seuraan. Muutaman juniorinkin sekä koko jatkavan valmennuskolmikon myötä kissalauman rakennus on hyvällä mallilla, mutta millä idealla ja aikataululla loput joukkueesta rakentuu Haksan mukaan? "Neuvottelemme muutaman suomalaisen pelaajan kanssa, osa uusia ja osa vanhaa runkoamme. Tarkoitus oli myös, että pyrimme pitämään loistavan kauden pelanneen Chandrea Jonesin Catzissa, mutta Chandrea loukkasi polvensa noin viikko sitten ja menee leikkaukseen. Edessä saattaa olla jopa puolen vuoden kuntoutusjakso. Tähän saamme varmistuksen kuitenkin vasta leikkauksen jälkeen. Hienoa, että nuorten maajoukkueringissä olevat Lotta Hämäläinen, Essi Pohjonen ja Marianne Kalin ovat tehneet sopimukset. Uskon, että saamme lisää uutisia muutaman viikon sisään..."

Hyvää juhannusta!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy