Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

11.06.2013

Toisen polven kissa Marianne Kalin nousee kissalaumaan

Catzin juniorimyllystä ikäkausimaajoukkueeseen noussut lupaava sentteri Marianne Kalin on tehnyt sopimuksen kissalaumaan. Viime kaudella 16-vuotias Marianne joukkueensa ehdottomana ykköstykkinä yli 20 pisteen keskiarvolla johdatti Catzin B-tytöt valtakunnallisen I-divisioonan mestaruuteen. Tulipa 185-senttisen sentterin vyölle kokemusta 15 ottelun verran A-tyttöjen SM-sarjastakin. Kauden päätteeksi Marianne sai palkinnon hyvästä kaudestaan päästen mukaan 16-vuotiaiden tyttöjen PM-hopeaa saaneeseen joukkueeseen ja yhtä lukuunottamatta kaikissa peleissä Marianne oli aloituskokoonpanon pelaaja.

Toisen polven kissa

Miltä Mariannesta tuntui päästä mukaan hallitsevan tuplamestarin riveihin vahvan kautensa jälkeen ja mitä hän odottaa tulevalta kaudelta? "On hyvin motivoivaa päästä naisten joukkueeseen ja kivaa saada luottamusta omiin kykyihin. Odotan kovaa kautta A-tytöissä sekä naisten mukana, pitää tehdä paljon töitä eikä mitään saa ilmaisiksi." Mariannesta tullee ensi kaudella Catzin edustusjoukkueen historian ensimmäinen toisen polven kissa, sillä Mariannen äiti Tuija Kalin pelasi Catzin edustusjoukkueessa juuri ennen vuosituhannen vaihdetta. "On hienoa seurata äidin jalanjälkiä ja aloitella samalla uraani naisten SM-sarjatasolla."

Tuttu pelitapa auttaa sopeutumisessa

Marianne on ulottuva ja kokoisekseen hyvin liikkuva sentteri, joka sopeutunee kissalauman pelitapaan hyvin monipuolisena pelaajana. Catzin A-tyttöjen pääkäskijä sekä edustusjoukkueen apuvalmentaja Marianne Koskinen uskookin Mariannen sopeutuvan ongelmitta kissalaumaan. "Meidän pelitapa naisissa ja A-tytöissä on ihanteellinen Mariannelle. Hän on jo suhteellisen hyvin sisällä siinä, koska viime kaudella pääsi A-tytöissä kiinni pelitapaamme. Tästä on helppo lähteä kohti ensi kautta siinä mielessä." Vännin mukaan Mariannen kehitys pelaajana näyttää erittäin hyvältä, mutta muistuttaa, että mitään ei tule ilmaiseksi. "Mariannen kehitys on mennyt huikeita askelia eteenpäin viimeisen kauden aikana. Nousu oman ikäluokan maajoukkueeseen ja jo viime kaudella A-tyttöjen SM-sarjassa peliminuutteja. Koko ajan keskustellaan pelaajan ja valmentajien välillä missä mennään ja mitä tulemaan pitää. Kova työnteko antaa mahdollisuuksia, mutta koko ajan edetään maltti mielessä. Harjoituksissa Marianne saa hyvää haastetta kyvyilleen ja katsotaan mihin ne sitten riittää. Aikaa on vaikka mihin ja aina täytyy muistaa nuoren pelaajan kohdalla, ettei revitä joka puolelle."

Tervetuloa kissalaumaan Marianne!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy