Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

07.06.2013

Arttu Rossi jatkaa Catzin fysiikkavalmentajana

Catzin kahteen perättäiseen tuplamestaruuteen valmentanut kolmikko jatkaa kokonaisuudessaan myös tulevalla kaudella fysiikkavalmentaja Arttu Rossin solmittua jatkosopimuksen. Arttu on jo seitsemän kauden ajan piiskannut kissoja kovaan fyysiseen kuntoon ja Catzin päävalmentaja Mika Haakana onkin erittäin tyytyväinen Artun jatkosta. "Loistava juttu, että staffi pysyy kasassa. Arttu on tehnyt erinomaista työtä. Pelaajat ovat etenkin viimeisen kahden kauden aikana tehneet nopeus ja kestävyysennätyksiään. Tämän lisäksi olemme säästyneet pitkälti loukkaantumisilta ja siitä iso kiitos kuuluu Artulle. Tuuriakin tarvitaan, mutta kokonaiskuormituksen suunnittelu on kuitenkin yksi iso ennaltaehkäisevä tekijä." Haksan ja Marianne Koskisen jatkaminen oli Artunkin jatkopäätöksessä tärkeä tekijä. "Haksan ja Vännin jatkaminen vaikutti ehdottomasti omaan jatkamispäätökseeni. Meillä on hyvä valmennustiimi, henki on hyvä ja menestystä on tullut. Harjoittelemisesta ollaan hyvin samoilla linjoilla, joten mukava on lähteä rakentamaan uutta kautta tutulla valmennustiimillä."

Kehittyneiden tulosten taustalla on Artun mukaan kova asenne sekä halu kehittyä. "Kissalauman harjoitusasenne on ollut varsinkin kahtena edellisenä kautena äärimmäisen hyvä ja tekemisen taso on todella ammattimaista. Olemme pyrkineet harjoittelemaan erittäin monipuolisesti fysiikan osalta, joka myös omalta osaltaan lisää tyttöjen harjoittelumotivaatiota. Eihän kukaan jaksa viikosta toiseen junnata samoja puntti- ja juoksuohjelmia. Vaihdammekin ohjelmia jaksotetusti noin kuukauden välein. Kesällä mennään kovempaa ja tehdään pidempiä sarjoja ja kauden edetessä harjoittelua vaihdetaan systemaattisesti terävämpään suuntaan joka osa-alueella. Kissatytöt ovat todella hyviä ja tunnollisia harjoittelijoita. Jos joku fysiikkareeni jää vaikkapa väliin esimerkiksi tentin takia, niin he tekevät korvaavan reenin omatoimisesti. Uskallan väittää kokemuksesta, että naiset ovat tunnollisempia harjoittelijoita kuin monet miehet. Kissalaumaa on siis tältä osin helppo valmentaa, toki joukkueurheilussa tervehenkinen kilpailuastelma tuo mukanaan aina jotain pieniä ongelmia, mutta sitä kautta myös menestystä. Jos vastaukseen sallitaan hieman huumoria, niin eihän tämä naisten kanssa toimiminen pelkkää ruusuilla tanssimista ole."

Artun kesäisenä pääharrastuksenahan on tuttuun tyyli kissojen kiduttaminen fysiikkatreeneissä, mutta kai sitä jotain muitakin kesänviettosuunnitelmia löytyy? "Lähdemme perheen kanssa 1,5 viikoksi Turkin lämpöön kun täällä Suomessa on niin kylmä. Sen jälkeen palaamme sorvin ääreen pohtimaan tulevan kauden harjoittelurytmistystä. Muuten kesää menee perheen parissa touhuten sekä omakotitalon loputtomissa eri askareissa. Sitten yhdistän siihen väliin sopivasti golffia, beach-volleyta, tennistä ja punttia, jotta pysyy edes jotenkin tyttöjen vauhdissa kesätreeneissä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy