Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

21.05.2013

Anni Mäkitalo jatkaa Catzissa

Catz on solminut Anni Mäkitalon kanssa jatkosopimuksen kaudeksi 2013-2014. Espoolaisen koripallokoulun kasvatti saapui juuri päättyneeksi kaudeksi Lappeenrantaan ja Catziin pelattuaan Espoo Team-kausiensa jälkeen vuoden Tšekin pääsarjaa Kara Trutnovin joukkueessaä. Mikä sai toisen perättäisen tuplamestaruuden voittaneen kissalauman peliä läpi kauden hienosti johtaneen tuulennopean pelintekijän jatkamaan Saimaan rannoilla? "Koin viime kauden tosi onnistuneeksi joukkueen menestyksen takia, mutta myös omalta osaltani. Viihdyin Lappeenrannassa ja Catzissa tosi hyvin ja mulle oli keväällä jo selvää, että mielelläni haluaisin Catzissa jatkaa myös tulevaisuudessakin! Joukkuekaverit ja valmentajat ovat parasta laatuaan, seuran toiminta ja fanit ison kiitoksen arvoisia!"

Maajoukkuekesästä lisää varmuutta otteisiin ensi kaudeksi

Anni lähtee tänään maajoukkueleiritykseen ja iso osa kesästä kuluukin naarassusien riveissä. Jokaisella pelaajallahan on mielessään aina jotain kehitettävää omasta pelistään, joten millä tavalla kehittynyt Anni pukee syksyllä maajoukkuekesän jälkeen Catzin peliasun päälle taistellessaan kissalaumassa? "Ainainen kehityksen kohde on suoritusvarmuus ja -tasaisuus, epäonnistumiset ja varsinkin niiden ylianalysointi pitäisi saada minimiin. Aion olla monipuolisempi pallonkäsittelijä ja toivottavasti kolmonen osuisi heti ekoista peleistä lähtien eikä vasta joulun jälkeen."

Lopullinen läpilyönti huipulle

Catzin päävalmentaja Mika Haakana totesi syksyllä Annin saavuttua kissalaumaan seuraavasti: "Uskon, että Anni lyö itsensä lopullisesti läpi tulevalla kaudella." Liekö Haksa muistanutkaan vanhaa sanavalintaansa, mutta vastikään jatkosopimuksen solmineen päävalmentajan mielestä Annin kausi taisi sujua oletetun mallikkaasti. "Anni pelasi loistavan kauden ja löi itsensä läpi SM-sarjassa." Catzilla oli naisten SM-sarjan tehokkain hyökkäys ja Haksa korostaa Annin merkitystä tässä saavutuksessa. "Teimme lähes 90 pinnaa per peli ja iso kiitos hyökkäyspelimme jouhevuudesta kuuluu Annille." Kissalauman puolustus oli taas tuttuun tyyliin napakkaa läpi kauden vastustajien saatua SM-sarjassa tehtyä pisteitä niukasti yli 60 per peli, joten miten tärkeätä takakentän maestron jatkosopimus Haksan mielestä olikaan? "Anni oli myös paras ulkopelaajien puolustajamme. Tärkeä sopimus siis."

Tulevan kauden kissalauma rakentumassa

Tulevan kauden toista perättäistä tuplamestaruuttaan puolustava kissalauma on siis jo rakentumassa, kun Annin lisäksi toinen avainpelaaja Lena Reshetko on jo myös solminut jatkosopimuksen. Myös valmentajakaksikko Mika Haakana ja Marianne Koskinen jatkavat kissalauman peräsimessä ja neuvottelut etenevät jatkuvasti muiden tulevan kauden kissojen kanssa.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy