Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

27.04.2013

Kova työ tehty, nyt on aika juhlia

Catz juhli toista perättäistä tuplamestaruutta tiistaina 23.4. Lappeenrannan Urheilutalolla PeKa:n kaaduttua kolmannessakin finaalissa. Ottelun alku oli kissalaumalle todella vaikea ja mitä Catzin Lotta Aaltosella mahtoikaan silloin päässä liikkui? "Pelin alku ei tosiaan ollut meiltä paras mahdollinen. En tiedä olisiko sitten ollut pientä jännitystä ilmassa. Usko ei kuitenkaan missään vaiheessa horjunut vaan tiesin, että jos vaan pelaamme omaa peliämme ja parannamme pieniä asioita niin pääsemme kyllä takaisin peliin mukaan. Päätimme jo ennen peliä, että Kotkaan ei tänä vuonna enää lähdetä!"

Kissalauma alkoi toisella neljänneksellä kääntää peliä ja aika nopeasti meininki hallilla muuttui. Kun Lotta naulasi kolmosen summerin soidessa kissalauman lähtiessä puoliajan viettoon muutaman pisteen johdossa olivat kaikki yhtä hymyä ja käytävillä heiteltiin ylävitosia. Miten tärkeä onnistuminen tuo yksi pieni hetki henkisesti oli? "Oli todella tärkeää, että vaisun alun jälkeen pääsimme puoliajalle muutaman pisteen johdossa. Itsellä ainakin tuli hyvä fiilis ja yleisön reaktiosta päätellen muutamalle muullekin. Sanoin Hannalle puoliajalla, että on PeKan onni että tauko tuli tähän väliin kun itselläni oli sen verran hyvä hiitti päällä!"

PeKa vielä nousi haastamaan Catzin ottelun toisella puoliajalla, mutta lopulta kissalaumaa ei ollut pysäyttäminen kauden päättyessä 26 ottelun voittoputkeen, kun tuona aikana 24 SM-sarjaottelun sekaan mahtui Cupin välierä sekä finaalikin. Catz on pelannut koko kevään 2013 tappioitta ja kotikentällä edellinen tappio on viime kaudelta. Toinen perättäinen tuplamestaruus hoidettiin kotiin siis suvereenilla tyylillä, mitä tunteita tämä herättää Lotassa kovan työn jälkeen? "Ihan uskomattoman hyvä fiilis! Kahden kauden aikana 77 voittoa ja 5 tappiota on aivan käsittämätön suoritus. Ollaan tehty paljon töitä kesästä lähtien niin kyllähän tällainen päätös kaudelle tuntuu ihan mahtavalta! Raskas kausi takana ja aika tyhjä fiilis. Ei näiden kahden kauden saavutuksia pysty oikeen vielä edes sisäistämään."

Nyt on kuitenkin aika kääntää hetkeksi vapaalle ja kun Catz oli parketilla kiistattomia mestareita, niin miten Lotta sitten on jälkipelien laita? "Kyllähän jälkipeleissäkin aika mestarillisesti on juhlittu ja juhlat jatkuu edelleen! Toisilla on kisakunto ollut hieman kadoksissa, mutta ainakin Emmi on edustanut esimerkillisesti pokaalien kanssa kaupungilla aamusta iltaan!"

Lotalla taas on ollut vähän rauhallisempaa juhlimista arjen kiireiden vuoksi ja vaikka raumalaiselle Lotalle jääkiekkokauden päätös ei ollut mieleinen, niin mieliala on korkealla ja syystäkin. "Itsellä on ollut vähän raju paluu alkuun kun keskiviikkoaamuna piti suoraan jatkoilta lähteä tenttiin. Lisäksi on pitänyt vielä käydä töissäkin. Nyt on siis vähän allekirjoittaneella kirittävää! Joten eiköhän Porin Ässien voitosta huolimatta jatketa juhlia. Kiitos kaikille kuluneesta kaudesta! Ei muuta kun sokka irti! Sukathan jo onkin leikattu."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy