Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.04.2013

Akin terveiset Catzin fanimatkalta

Catz järjesti fanimatkan naisten SM-sarjan toiseen finaaliin Kotkaan. Catz oli kaatanut PeKa:n avausfinaalissa Lappeenrannassa perjantaina, mutta sunnuntaina edessä oli kova haaste edessä, sillä kissalauma oli edellisen kerran hakenut voiton Steveco Areenalta syksyllä 2011 ja nyt katsomossa olikin roppakaupalla kissaperheen jäseniä mukana kannustamassa Catzia kohti tämän kevään toista finaalivoittoa. Yksi mukana olleista faneista oli Catzin peleissä vuosien saatossa monelle tutuksi tullut Aki Lottonen. Millä fiiliksillä Akin mukaan fanibussi lähti voitetun avausfinaalin jälkeen Kotkaan, josta ei toviin voittoa ollut kissalaumalle tullut? "Voittomielellä bussimme lähti kohti Kotkaa, mutta menomatkalla fanit olivat kuitenkin aika hiljaisia, sillä Kotka on on ollut aina paha paikka pelata." Jos menomatkalla kissaperheessä oli vielä jännitystä ison pelin, niin hienon vierasvoiton jälkeen oli meininki muuttunut samaa tietä toiseen suuntaan matkustettassa Akin mukaan. "Paluumatkalla bussissa oli kuitenkin jo vapautunut ja iloinen tunnelma."

Pelihän oli todellinen trilleri, sillä joukkueet taistelivat toisen finaalin voitosta tasaisesti loppuun asti ilman suurempia karkumatkoja. Minkälaista peliä oli seurata katsomon puolelta ja miten Akin mielestä kissaperhe pärjäsi kotiyleisöä vastaan omassa ystävällismielisessä taistelussaan? "Alku oli aika tahmeaa niinkuin kotipelissäkin, mutta fanit uskoivat kovalla huudolla ja kannustuksella pelin kääntyvän kissalauman eduksi. Normaalisti kovaääniset kotkalaiset kannatusjoukot taisivat jäädä tällä kertaa toiseksi, sillä pienestä joukostamme lähti uskomattoman kova meteli tilanteen mukaan."

Aki on siis ollut jo monta vuotta kissalauman tukena katsomossa, mutta mistä aikoinaan Akin innostus alkoikaan? "Miun innostus koripallon seuraamiseen alkoi Tuuren Kaisan ansiosta kun hän tuli tekemään projektityötä miun työpisteeseen. Saimme häneltä vaimoni kanssa muutamia vapaalippuja ja nyt on ties monesko kausikortti menossa, en edes jaksa muistaa."

Vaikka fanimatkalla taas kivaa olikin, niin Aki on selvästi sitä mieltä, että kissalauma päättää naisten SM-sarjan pelit tiistaina kolmannessa finaalissa, mutta millä asein Catz ottaa voiton myös kolmannessa finaalissa? "Kotkaan ei ole enää bussikuljetuksia tällä kaudella, Haminan tie on niin huonossa kunnossa. On ollut kiva seurata tällä Catzin pelejä, koska pelaajien kasvoilla on näkynyt pitkin kautta vapautunutta hymyä, varsinkin Chandrea Jones tuntuu aina hymyilevän ja peli kulkee. Joukkueella ei ole liikaa puristusta, mutta silti taistellaan tosissaan. Eli iloisen mielen ja oman tekemisen kautta kissalauman taito riittää katkaisemaan sarjan kolmessa ottelussa."

Paras viidestä pelattavat finaalit ovat siis katkolla tiistaina 23.4. klo 18.30 Lappeenrannan Urheilutalolla kolmannessa finaalissa. Tervetuloa kannustamaan Catz voittoon Akin ja muun kissaperheen kanssa!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy