Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

20.04.2013

Kellie täynnä peli-iloa finaaleissa

Catzin Sakellie Daniels oli naisten SM-sarjan ensimmäisen finaalin yksi ehdottomista tähdistä johtaen kissalauman hyökkäystä mallikkaasti pelintekijän tontiltaan tehden itse myös 18 pistettä. Kellie on totuttu näkemään parketilla enemmänkin jakamassa namupasseja muille kissoille, joten oliko Kellien mielestä hänen normaalia suurempi vastuu pistetehtailussa suunniteltu asia ja se kuuluisa ässä hihassa? "Tosiaan pelaan syöttö ensin mentaliteetilla, mutta enpä ole ikinä sanonut, että en osaa myös tehdä pisteitä. Pelasin aggressiivisesti ja käytin puolustuksen minulle suomat tilaisuudet, pelin edetessä minulle tuli sitten paljon vapaita paikkoja." Kellie tuntui oikein huokuvan avausfinaalissa peli-iloa, oliko kentällä tosiaan niin hauskaa kuin näytti ja miten tämä sama fiilis jatkuu toisessa finaalissa? "Se oli tosiaan hauska peli, pelasimme yhdessä joukkueena ja löysimme tien voittoon. Sunnuntaina tottakai odotamme edessä olevan 40 minuutin todellinen taistelu."

Kissalauman takakentälle tuli tarvittu vahvistus sairastuvalta Anni Mäkitalon toivuttua ensimmäiseen finaaliin polvivammansa jäljiltä. Miltä Kelliestä tuntui saada tuttu pelitoveri takaisin kokoonpanoon taistelemaan kullasta rinta rinnan muiden kissojen kanssa? "Annin saaminen takaisin oli loistavaa ja hän antoi meille paljon positiivista energiaa. Tämä todella auttaa takakentän rotaatiotamme ja antaa meille lisää syvyyttä tähän ottelusarjaan." 

Kissalauma matkustaa Kotkaan ja tunnetusti luvassa ei ole vierasjoukkueelle, etenkään paikallisvastustajalle finaaleissa, helppo rupeama kymiläisyleisön edessä kovaa kotijoukkuetta vastaan pelatessa. Mitä Catzin tulee Kellien mielestä tehdä, jotta voittoputki jatkuu toisessa finaalissa? "Ensinnäkin meidän tulee hoitaa valmistautumisemme ja jatkaa hyvin toimineiden asioiden tekemistä ja työstää asioita, joita emme toteuttaneet tarpeeksi hyvin. Tiedämme, että sunnuntaina meidän tulee olla vahvoja. Valmentaja on jo korostanut sunnuntain pelin tärkeyttä emmekä missään nimessä aliarvioi PeKa:a. Olemme valmistautuneet todelliseen sotaan!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy