Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

17.04.2013

Kissalauma valmiina finaaleihin

Catz tavoittelee historiansa kolmatta Suomen mestaruutta, kun vastaan asettuu rakas paikallisvastustaja PeKa. Mestaruus on naisten SM-sarjassa lipsahtanut kuuden edellisen kauden aikana vain kertaalleen tämänvuotisen finaalikaksikon ulkopuolelle kaakonkulmanderbyn ollessa finaaleina neljästi tuona aikana. Catz voitti viime kaudella SM-kullan lisäksi Cup-mestaruuden ja pystyi uusimaan tuon tempun jo aiemmin tänä vuona. Catzin kapteeni Alexandria Anderson millä asein kissalauma pystyy uusimaan myös SM-kullan? "PeKa:lla on paljon aseita käytössään avauskokoonpanossaan sekä penkiltäkin, aivan kuten meilläkin. Meidän täytyy vain pitää yllä keskittymistasomme ja pelata yhdessä joukkueena. Olemme osoittaneet olevamme kärkijoukkue ja tiedämme mitä voittamiseen vaaditaan." Kissakapteenin itseluottamus onkin kunnossa finaalisarjan alla. "Olematta yhtään ylimielinen, niin mielestäni olemme ennakkosuosikkeja. Nämä ovat kuitenkin pudotuspelit ja kaikki tietävät, että ihan mitä vain voi tapahtua ja viime vuonna ratkaisu venyi viidenteen otteluun saakka. Meidän täytyy olla aivan parhaimmillamme jokaikisessä ottelussa."

Alexin mukaan välierien katkaiseminen suoraan kolmessa pelissä Honkaa vastaan oli kissalaumalle tärkeä asia. "Meillä on ollut paljon aikaa valmistautua työstääksemme asioita, joita meidän todella on tarvinnut kehittää ja sen lisäksi olemme saaneet myös lepoaikaa." Onko Alexin mukaan vaikea lähteä tauon jälkeen takaisin tositoimiin kovimmassa mahdollisessa paikassa ja onko Catz nyt valmis? "Olemme todellakin valmiita finaaleihin! Olemme odottaneet niin kauan päästäksemme takaisin parketille ja koska nämä ovat finaalit niin odotus ei ole ollut todellakaan mukavaa."

Ensimmäinen finaali pelataan Lappeenrannan Urheilutalolla perjantaina 19.4. klo 18.30, tervetuloa kannustamaan Catz voittoon!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy