Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.03.2013

Kaakonkulman derby pudotuspelien kenraaliharjoituksena

Catz kohtaa naisten SM-sarjan runkosarjan päätöskierroksella rakkaan paikallisvastustajansa PeKa:n. Kissalauma on jo varmistanut runkosarjan voiton ja täten kotiedun läpi pudotuspelien eikä PeKa:nkaan toinen sija ole enää uhattuna. Joku voisi luulla lauantaisen paikallisottelun olevan rauhallista pelailua, mutta kissalauman Hanna Vapamaa ei allekirjoita tätä ajatusta lainkaan. "Kyllä täysillä tullaan pelaamaan, koska peli antaa vähän viittaa tuleviin peleihin ja tarvitaan hyvä peli nyt tähän alle ennen pleijareita."

PeKa:kin on päässyt oivaan kevätvireeseen, mutta hallitseva tuplamestari Catz ei ole joutunut nielemään tappion karvasta kalkkia yli kolmeen ja puoleen kuukauteen ja täytyy myös muistaa, että yli kahteen vuoteen kukaan ei ole runkosarjan ottelussa Lappeenrannan Urheilutalolta pisteitä kissalaumalta käynyt hakemassa. Hanna lupaakin kymenlaaksolaisille lauatain pelistä tulevan tuttuun Catz-PeKa-tyyliin kunnon taistelu. "Kovaan tullaan menemään ja mitään ei anneta ilmaiseksi."

Kissalaumaan tuli vielä tämän vuoden puolella vahvistukseksi Sakellie Daniels ja Hannan mukaan joukkue on nyt kevään kovimpien pelien alla hitsautunut hyvin yhteen ja täten valmis puolustamaan viime keväänä voitettua Catzin historian toista Suomen mestaruutta. "Joukkue on hyvässä kunnossa, kaikki jo tietää suunnilleen mitä toiset tekevät kentällä ja osataan pelata hyvin yhteen."

Tervetuloa lauantaina Lappeenrannan Urheilutalolle kannustamaan Catz voittoon PeKa:sta sekä 28.3. alkaviin pudotuspeleihin!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy