Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

13.02.2013

Kiitokset talkookissoille!

Ei kissakaan kiitoksilla elä, vakuuttaa vanha sanonta. Kiitos ja myös moite on paikallaan aina, kun siihen on aihetta. Nyt on aihetta kiitokseen.

Final Four oli ainakin minun Catz-historiani aikana ensimmäinen laatuaan. Myönnän, että järjestelyissä oli hieman näyttämisen tarvetta osoittaa, että kissoissa osataan pelaamisen lisäksi myös turnausjärjestelyt.

Mooseksen apen Egyptin autiomaassa luoman organisaatiomallin mukaan oli hyvä lähteä rakentamaan neljän parhaan kohtaamista. Eri osa-alueiden vetäjät saivat töihin osaavia ja tehtäviinsä sitoutuneita tekijöitä kahteen päivään huipentuneisiin talkoisiin.

Työ, jota yhdessä teimme turnauksen onnistumiseksi, alkoi suunnittelun osalta jo reilusti ennen joulua ja jälkiselvittely kestää vielä muutaman päivän mitalijuhlien jälkeen.

Ottelutapahtuman yleisö kohtaa useita henkilöitä tekemässä työtä tapahtuman onnistumiseksi. Kohtaamistensa tapahtumatyöläisten perusteella hän muodostaa myönteisen tai kielteisen käsityksen, jota käsitystä maustaa omien voitto tai tappio pelikentällä.

Kun suomalainen ei moiti, niin silloin asiat ovat yleensä hyvin ja erittäin hyvin, kun hän herkistyy antamaan kiitosta.

Sunnuntain aikana sain ottaa vastaan kiitosta järjestelyistämme monelta taholta. Nämä kiitokset haluan välittää myös Sinulle turnauksessa työtä tehneelle. Kymmenien ihmisten työpanoksen vaatineessa tapahtumassa kaikki tehtävät ovat tärkeitä riippumatta työmäärästä.

Sain maanantaina onnittelut sähköpostilla ansioituneelta salibandy vaikuttajalta ja osalla hänen viestistään haluan kiittää ja rohkaista myös Sinua: ”Ilman taustojen hyvää ja näkymätöntä työtä ei olisi julkisuuteen esiintulevaa onnistumista.”

Suomen cup-mestaruuden lisäksi onnistumisemme tuli esiin myös muussa tekemisessämme.Kiitos, että olit tekemässä Final Four -turnausta! 

Masa

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy