Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

06.02.2013

Emmi Vapamaalla nilkkavamma

Catzin edustusjoukkueessa ja A-tytöissä pelaava Emmi Vapamaa on sivussa nilkkavamman vuoksi useamman viikon. Nopeat reaktiot kentällä auttoivat Emmiä todennäköisesti pahemmalta vammalta neuvokkaan kissan suoritettua itselleen kentällä ensihoitoa. "Loukkasin nilkkani toissalauantaina WB/Capitalsia vastaan A-tyttöjen ottelussa. Se lähti hetkeksi pois paikoiltaan, mutta laitoin sen sitten nopeasti itse paikoilleen kun peliäkään ei voitu pysäyttää."

Tarkemmat tutkimukset menivät valitettavasti vähän pidemmän kaavan kautta, mutta lopulta Emmi sai vammastaan diagnoosin. "Kävin pelin jälkeen heti lääkärissä ja odotin noin 7 tuntia, että pääsen kuvauttamaan sen ja lääkäri sanoi, että murtumia ei näy ja sitten hoitaja laittoi jonkun siteen, minkä oisin kotonakin voinut laittaa, eli suoraan sanottuna turha käynti. Mutta sitten ajattelin yön jälkeem, että nilkassani ei ole kaikki hyvin, koska käveleminen sattui todella paljon. Päätin lähteä kotiin Orimattilaan ja siellä meninmme seuraavana päivänä Mehiläiseen yksityiselle ja lääkäri ajatteli heti, että siellä on murtuma, mutta onneksi sitä ei ollut. Lääkäri sanoi, että siellä on aika varmasti siteet mennyt ja kudoksetkin on mennyt jotenkin. En saisi pelata puoleentoista kuukauteen korista, että paranee hyvin."

Emmin vamma sattui pahaan paikkaan, sillä nyt on luvassa paljon kovia pelejä edustusjoukkueen lisäksi myös junioreissa, mutta Emmi ymmärtää pelin hengen ja ottaa härkää sarvista kuntouttaen nilkkansa kuntoon palatakseen vielä kevään kovimpiin peleihin. "Alamme kuitenkin kuntouttaa sitä pikku hiljaa, koska nilkka voi hyvin. Menen vesijuoksemaan ja totta kai voin tehdä punttiharjoitusta. Kuukauden päästä on uusi lääkäriaika Lahdessa ja katsotaan mitä lääkäri sanoo siitä. Toivotaan parasta ja että saisin alkaa pelata ja treenata kovaa. Tottakai tämä harmittaa ja ärsyttää todella paljon koska meillä on todella tärkeät pelit meneillään A-tyttöjen sarjassa ja olisi se kivaa ollut pelata myös suomen cupin finaalissakin! Mutta tälläistä on urheilijan elämä ja vaivoille ei vain voi mitään, niitä tulee."

Tsemppiä nilkan kuntoutukseen Emmi ja tervetuloa takaisin ruotuun mahdollisimman pian!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy