Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

31.01.2013

Cupin final four lähestyy!

Lauantaina 9.2. Lappeenrannan Urheilutalolla alkaa naisten koripallon Suomen Cupin final four, joka huipentuu sunnuntaina 10.2. pelattavaan finaaliin, jonka URHOtv näyttää suorana lähetyksenä. Catzin välierävastustaja on Honka ja toisessa välieräparissa kohtaavat PeKa ja Huima. Catzin taustajoukoissa haaste on otettu vastaan ja toimiin on jo käyty, mutta tekemistä riittää vielä roppakaupalla turnauksen järjestelyjen saattamisessa vaaditulle tasolle. 

Myös kauempaa tuleville kannattajille löytyy helposti majoitus, sillä Sokos Hotel Lappee myy final four-paketeja, johon kuuluu ottelulippujen lisäksi hotellihuone. Sokos Hotel Lappeen paketteja myy myyntipäällikkö Markku Mäkelä, jonka voit tavoittaa puhelimitse numerosta 050 349 7910 tai sähköpostitse osoitteesta markku.makela(at)sok.fi. Varaukset on tehtävä viimeistään keskiviikkona 6.2.

Hallitseva tuplamestari Catz valmistautuu parhaillaan lauantaina 2.2. Turussa paikallista Rientoa vastaan pelattavaan naisten SM-sarjaotteluunsa sarjakärkenä, mutta seuraavan viikonlopun Cup-huipentuma hiipii jo väkisinkin takaraivoon. Catz on kahden Suomen mestaruutensa lisäksi pokannut kaksi Cup-mestaruuttakin ja viime keväänä Tampereella tuplamestaruuskevään ensimmäistä pytynnostoa oli todistamassa iso osa kissaperhettä äännekkäästi omiaan kannustamassa. Minkälaisena etuna viime sunnuntaina Honkaa vastaan 38 pistettä säkittänyt ja jokaista Catzin mitalia mukana voittamassa ollut Lena Reshetko pitää final fourin pelipaikkaa? "Ainahan kotikentällä on mukavampi pelata ja se on meidän etu. Ei tarvitse matkustaa bussilla mihinkään, tunnemme kentän niin hyvin ja on hienoa pelata omien kannattajien edessä!" Mitä Lenan mukaan kissalauman tulee siis tehdä, jotta haave toteutuu ja kissat pääsevät sunnuntaina nostamaan Cupin mestaruuskannua kohti kotisalin kattoa? "Meidän tulee pelata kuten tähänkin asti, eli joukkueena. Vahvuuksiemme, eli kovan joukkuepuolustuksen sekä epäitsekkään hyökkäämisen, kautta pelaaminen toivottavasti riittää lauantain välierässä. Meidän täytyy keskittyä täysillä lauantaihin ja vasta sitten miettiä sunnuntaita!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy