Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

28.01.2013

Sakellien vahva sisääntulo kissalaumaan

Uusin kissa Sakellie Daniels, joka saapui Lappeenrantaan viime keskiviikkona, on alkanut kotiutua uuteen ympäristöönsä ja sitä on varmasti helpottanut sujuvat otteet koripalloparketilla. Catz jyräsi tuplaviikonloppunaan vierasvoittoon HoNsU:sta sekä kotivoittoon Hongasta ja Sakellie kunnostautui molemmissa otteluissa penkiltä peliin tullessaan maukkaiden korintekotilanteiden alustamisessa muille kissoille jakaen viikonloppuna yhteensä 12 koriinjohtanutta syöttöä. Minkälaiseen joukkueeseen Sakellie oman näkemyksensä mukaan onkaan liittynyt? "Catz on loistava joukkue! Pelaamme nopeatempoista aggressiivista koripalloa ja uskon, että se toimii varsin hyvin tässä sarjassa. Valmentajat johtavat joukkuetta hyvin ja pelaajat toteuttavat sovittuja asioita mallikkaasti." Sunnuntainen ensiesiintyminen uuden kotiyleisön edessä Lappeenrannan Urheilutalolla oli Sakellielle varsin mieluinen tapahtuma. "Tunsin itseni tervetulleeksi kaikkien Catz-fanien toimesta ja sain todella positiivista palautetta heiltä." Ensimmäisten naisten SM-sarjaotteluidensa perusteella Sakellie uskoo kissalauman olevan valmis puolustamaan tuplamestaruuttaan. "Tahdon pitää tavoitteinani joukkueen tavoitteiden toteutumisen ja noina tavoitteina pidän pelin kerrallaan voittamista kohti mestaruutta. On ilmiselvää, että asioita tehdään oikein Catzin ollessa sarjakärjessä."

Mitä mieltä sitten Catzin päävalmentaja Mika Haakana onkaan ollut uusimman kissan esiintymisistä toistaiseksi? "Sakellie oli vielä jetlagissa, yöunet ovat jääneet muutamiin tunteihin ja hänellä on kuuden viikon pelitauko alla, joten liikkuminen ei ollut terävintä mahdollista. Mutta esimerkiksi Honkaa vastaan hän jakoi seitsemän koriinjohtavaa syöttöä, eli pelinäkemystä löytyy." Haksan mielestä Catz on saanut juuri sitä mitä on halunnutkin ja parempaa on vielä luvassa Sakellielta. "Uskon, että hän parantaa vielä paljon, mutta jo nyt hän täytti paikkansa hyvin ja on jäämässä joukkueeseen."

Catzin seuraava ottelu on lauantaina 2.2. Turun Riennon vieraana.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy