Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

23.12.2012

Catz järjestää naisten Suomen Cupin final fourin

Suomen koripalloliiton kilpailujaos on päättänyt myöntää Catzille järjestettäväksi naisten Suomen Cupin final four-tapahtuman. Helmikuun toisena viikonloppuna pelattavat välierät ja finaalit kamppaillaan Lappeenrannan Urheilutalolla Catzin, Hongan, PeKa:n ja Huiman välillä. URHOtv näyttää finaalista suoran lähetyksen. Catzin päävalmentaja Mika Haakana Cupin huipentuman saaminen kotiluolaan ei varmaankaan voi olla muuta kuin positiivinen asia? "Juuri näin. Hienoa, että koripalloliitto valitsi Lappeenrannan. Tämä on mielestäni kunnianosoitus etenkin seuran johdolle ja taustaryhmälle, joka on tehnyt vuosia loistavaa pyyteetöntä työtä naiskoripallon ja Catzin hyväksi. Uskon, että saamme järjestettyä hyvän tapahtuman ja isot yleisömäärät. Pelillisesti meillä on kotietu, mutta haaste tulee olemaan kova jo välierässä Honkaa vastaan."

Joululomalla kissat eivät löysäile

Haksan mukaan kissalaumalla on fysiikkavalmentaja Arttu Rossin tiukka ohjeistus joululomalle, jotta hallitseva tuplamestari tulee olemaan täydessä iskukyvyssä kevään tärkeissä peleissä. "Joukkue harjoittelee nyt Artun ohjelmien mukaan fysiikkaa omatoimisesti. Pääpaino on aerobisessa harjoittelussa ja punttisalilla väännetään nyt muutama viikko pidempiä sarjoja pohjan luomiseksi kiireistä kevättä varten. Yhteisharjoitukset jatkuvat 2.1. Meillä on vielä kuusi tärkeää peliä sarjassa ennen Cupia ja päähuomio on niissä. Pyrimme joka viikko kehittämään peliämme läpi kauden ja lisäämään asioita pala palalta. Eli normisysteemillä mennään."

Iloisena joululomalle

Joulupukki kävi jo tuomassa yhden ison lahjan ennen joulua koko kissaperheen kuusen alle, kun polvensa loukanneen Lena Reshetkon vamman tarkemmissa tutkimuksissa ei löytynyt mitään vakavaa ja Lena palaa pikaisesti takaisin ruotuun. Lenan pikainen tervehtyminen lienee ollut Haksalle aikamoinen helpotus? "Ilman muuta! Lena on ollut ehkä sarjan paras pelaaja tällä syksynä." Millä mielin Haksan mukaan kissalauma rankan syksyn päätteeksi suuntasi joululomalle aiemmin tällä viikolla? "Hyvillä mielin, sillä syksy oli lähes täydellinen?"

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy