Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

16.12.2012

Emmin kiireinen syyskausi

Catziin täksi kaudeksi liittynyt Emmi Vapamaa on pelannut mielenkiintoisen syksyn, sillä samaan aikaan on pitänyt sovitella ristiin eri sarjojen otteluohjelmia. "Pelit on sujunut hyvin vaihdellen kahta joukkuetta. Aina kun on naisten matsi ja A-tyttöjen matsi yhtä aikaa, niin olen mennyt A-tyttöjen mukaan, missä saan pelata paljon minuutteja. Sitten kun pääsen pelaamaan naisten kanssa, niin siellä yritän tehdä aina parhaani ja täysillä ja näyttää, että ansaitsen peliminutteja. Ei pelejä ole mennyt edes paljon päällekkäin, niin olen päässyt paljon seka naisten että A-tyttöjen peleihin."

Arki uudessa ympäristössä on Emmin mukaan lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka joukkuetoverinsa sekä isosiskonsa Hanna Vapamaan kanssa asuminen on omat sanaharkkansa sisarustensa välille nostattanut ja ammattikoulun kokkilinjan käyminenkin on ajoittain tuottanut koripallon ohella ongelmia. "Olen kotiutunut Lappeenrantaan todella hyvin, joskus tulee tottakai ikävä orimattilalaisia kavereita, perhettä ja poikaystävääni, mutta onneksi junalla ei mene kuin tunti, niin niitäkin pääsee näkemään. Tykkään todella paljon asua täällä, vaikka kotona välillä tuleekin riitaa kotihommista, mutta kyllä ne aina selvitetään. Koulun olen jo kerran meinannut lopettaa motivaation vuoksi ja nytkin on vähän sellain fiilis, mutta jos tuo joululoma toisi jotain energiaa ja tsemppiä, että jaksaisin sitä käydä."
 
Emmillä on jo mielessä selkeät sävelet joulunviettoon ja on helppo huomata, että Emmi odottaakin jo joulua piristämään kesken raskaan kauden. "Jouluksi menen kotiin Orimattilaan ja poikaystäväni Teemun luokse Lahteen. Syön hyvin, koska rakastan iskän tekemää lanttulaatikkoa ja kinkkua. Se on niin parasta, ettei mikään voita sitä. Toivottavasti en kumminkaan syö ihan ähkyksi kuitenkaan, että voin viettää hyvin mielin jouluillankin. Aamusta saamme äitin tekemää nami riisipuuroa ja sitten päivällä käymme saunassa ja sitten syömme. Illalla avaamme lahjat ja käymme isän veljen haudalla."
 
Emmi myöntääkin, että pieni loma arjesta joulunviettoon rauhoittuen tekee hyvää, mutta työhaalarit pysyvät visusti mukana. "Tauko tulee tarpeeseen, mutta silti on treenattava kovaa joulunakin, koska muuten olen kuollut kun treenit ja pelit taas alkavat. En halua, että kuntoni yhtään tippuu, koska olen saanut nostettua sitä tänä kautena jo aika paljon muihin vuosiin verrattuna. Haluan tehdä duunia koko ajan sen eteen, että saisin peliminuutteja naisissa."
 
Kevätkauden haasteet odottavat kulman takana ja Emmi on valmis niihin kovan työn kautta. "Itse toivon, että kuntoni ei ole yhtään laskenut joulun jälkeen, vaan päin vastoin, että se olisi noussut. Tulen treenaamaan joulun jälkeen kovaa ja hyvin keskittyneenä, koska mitä pitemmälle mennään sitä kovempia ja haastavampia pelejä tulee olemaan."
 
Kissalauma alkaa Emmin mielestä hitsautua jatkuvasti paremmin ja paremmin yhteen, joten Emmi luottaa hallitsevan tuplamestarin olevan valmis puolustamaan molempia mestaruuksiaan. "Joukkueemme tulee olemaan parempi kuin mitä syyskaudella, vaikka nytkin on mennyt ainakin minun mielestä todella hyvin. Kasvamme koko ajan joukkueena enemmän ja alamme enemmän hahmottaa toistemme pelityylejä ja sitä kautta on helpompi pelata joukkueena. Alamme puolustamaan joka pelissä täysillä ja sitä kautta voitamme pelit. Uskon, että näillä kriteereillä tulemme olemaan todella hyvä joukkue ja uskon siihen, että meidät myös palkitaan siitä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy