Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.10.2012

Uusi kissa Ulriikka viihtyy hyvin Lappeenrannassa ja Catzissa

Ulriikka Nuolikoski saapui täksi kaudeksi Catziin Vimpelistä. Harppaus junioripeleistä hallitsevan tuplamestarin riveihin on aikamoinen ja viime kaudella hurjaa jälkeä A-tyttöjen SM-sarjassa tehnyt Ulriikka myöntääkin, että ensiesiintyminen naisten SM-sarjassa ei sujunut hermoilematta. "Sarja-avaushan oli kotihallissamme, joten jännitystä oli ilmassa tuplasti. Ensimmäinen naisten SM-sarjan peli uudessa kotisalissa laittoi kädet hieman tärisemään pelin alussa, mutta jännitys meni pelin edetessä ohi. Kentällä ei ehdi jännittämään, vaan on keskityttävä itse pelaamiseen. Pieni jännitys on kuitenkin aina hyvä juttu!"

Ulriikka on jokaisessa kissalauman ottelussa tullut penkiltä vahvasti sisään, mutta mitä mieltä hän onkaan itse omista ja kissalauman esityksistä toistaiseksi? "Viiden ottelun jälkeen ilman tappiota voi tietenkin sanoa, että joukkueen otteet ovat olleet hyviä. Pelaamisesta löytyy kuitenkin aina kehitettävää ja parannettavaa, joten kyllä meilläkin töitä riittää. Itse olen päässyt hyvin mukaan Catzin pelitapaan, ja yritän nyt toteuttaa sitä mahdollisimman hyvin. Oma roolini kentällä on muuttunut paljon viime vuodesta, ja nyt tuleekin keskittyä enemmän asioihin, jotka ennen ovat olleet ajatuksissa hieman taka-alalla. Peliminuutit eivät ole itsestäänselvyys, joten kentällä ollessaan on annettava kaikkensa joukkuetta auttaakseen."

Muutettuaan loppukesällä Lappeenrantaan on Ulriikka ehtinyt jo kotiutua uuteen ympäristöön ja joukkueeseensa. Miten elo Saimaan rannoilla ja kissalaumassa onkaan Ulriikalle maistunut? "Olen viihtynyt Lappeenrannassa ja Catzissa hyvin. Täällä välitetään pelaajista todella paljon ja tuetaan kaikissa mahdollisissa asioissa. Valmentajat panostavat siihen, että pelaajat pysyvät hyvässä kunnossa ja kehittyvät henkilökohtaisestikin, samalla kun menestytään joukkueena. Pelikentillä meno on vähän kovempaa aikaisempiin vuosiin verrattuna, mutta mukana pysyy ihan hyvin kunhan keskittyy sataprosenttisesti. On hienoa olla mukana Catzissa, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy