Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

09.10.2012

Chandrea Jones sopeutumassa Lappeenrantaan ja Catziin

Chandrea Jones on nyt ehtinyt pelata Catzissa avausviikonlopun kaksi SM-sarjaottelua yhden harjoitusottelun lisäksi. Chandrea onkin jo saanut vähän tuntumaa uuteen joukkueeseensa. "Kuten mikä tahansa vasta yhteenhitsautumassa oleva joukkue, me yritämme oppia tuntemaan toisemme kentällä. Kausi on vasta alussa, mutta uskon meillä olevan hyvä joukkue ja odotankin loppukautta innolla." Suomalainen naiskoripallo on Chandrean mukaan ollut laadukasta eikä mitään saa SM-sarjassa ilmaiseksi. "Sarjan taso täällä on kova. En ikinä lähde peliin valmiiksi voittaneena, koska on aivan sama kuinka hyvä oma joukkue on, sillä jokaikisessä ottelussa molemmilla on aina mahdollisuus voittaa." Chandrea on ollut Suomessa lähes kaksi viikkoa, joten nyt hän on jo hieman päässyt asettumaan aloilleen. Kuinka uusin kissa onkaan sopeutunut Lappeenrantaan ja Catziin? "Olen viihtynyt täällä toistaiseksi hyvin ja joukkue on ottanut minut avosylin vastaan. Kaikki ovat mukavia ja se todella auttaa, että kaikki puhuvat englantia. Australia alukuunottamatta tämä on ammattilaisurani ensimmäinen paikka, jossa kaikki puhuvat englantia."

Kissalaumassa on luonnetta

Avausviikonlopun otteluihin Chandrealle oman haasteensa toi sairastelu. "Olin sairastunut flunssaan, joten viikonloppuni ei sujunut täydellisesti, mutta annoin kaikkeni joukkueelle." Lauantain FoA-kotiottelussa Chandrea ajautui virhevaikeuksiin ja kirjautti 9 pistettä. Sunnuntaisessa pisteilottelun jälkeen voittoisassa BC Nokia-vierasottelussa tehoiksi tulikin jo 21 pistettä. Vaikka oma peli hieman takkusi, niin Chandrea oli vaikuttunut kissalauman taistelusta vaarallista FoA:a vastaan avauskierroksella. Kissat tulivat lopussa rinnalle ja ohi avausvoittoon. "Lauantain ottelu ei ollut minulta kovin hyvä, mutta joukkuetoverini osoittivat paljon luonnetta sekä päättäväisyyttä ja voitimme ottelun. Emme antaneet periksi ja koripallossa se on todella hyvä ominaisuus."

Työhaalarit päälle jokaiseen otteluun

Catz kohtaa tänä lauantaina kotisalissaan Äänekosken Huiman ja sunnuntaina on edessä vierasottelu Turun Rientoa vastaan. Chandrean resepti toisen perättäisen tuplaviikonlopun haasteisiin on yksinkertainen. "Odotan meidän pelaavan kovaa kaikissa otteluissa. Jos sen teemme, niin luki taululla ottelun jälkeen mitä tahansa ja voitimme tai hävisimme, niin voimme olla tyytyväisiä työmoraaliimme. Tottakai haluaisin aina voittaa, mutta kuten jo olen sanonut molemmilla joukkueilla on aina mahdollisuus voittaa. Jos siis haluamme voittaa, niin meidän on otettava se voitto."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy