Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

02.10.2012

Catz jyräsi Keravan kenraaliharjoituksessaan

Catz matkusti Kerava Energia Teamin vieraaksi naisten SM-sarjakauteen valmistavassa viimeisessä harjoitusottelussaan ennen lauantaina alkavaa kautta. Kissalauma teki selvää jälkeä vastustajastaan ja oli 31-52-puoliaikajohdossa ja loppulukemiksi sinetöityivät lukemat 65-91. Catzin päävalmentaja Mika Haakana oli tyytyväinen näkemäänsä Killan koulun parketilla. "Pirteä esitys koko joukkueelta. Homma ratkesi pitkälti avauskympillä. Kerava puolusti todella aggressiivisesti, mutta liikutimme yhteiseen harjoitustaustaan nähden palloa hyvin ja löysimme hyvät heittopaikat."

Hanna Vapamaa on syksyn peleissä näyttänyt paiskineensa jälleen koko kesän töitä hiki hatussa ja kehitystä on tapahtunut. Hanna oli Keravaa vastaan ottelun pistekuningatar 25 pisteellään ja Haksa arvosti rämäpäisen laiturinsa työpanoksen korkealle koko muun joukkueen ohella. "Hanna upotti kuusi kolmosta ja pelasi joka osa-alueella erinomaisen ottelun. Muutenkin koko joukkue oli hyvällä ilmeellä liikenteessä."

Uusin kissa, vastikään Lappeenrantaan saapunut amerikkalainen Chandrea Jones, teki vahvan debyytin kissalaumassa tehden 20 pistettä. Haksan mukaan Catz onkin saanut riveihinsä hyvän pelaajan. "Chandrea pelasi hyvän pelin ja on sopetunut niin hyvin kuin neljässä päivässä on mahdollista. Paljon hyviä syöttöjä ja myös levypallot tarttuivat mukavasti."

Catz kohtaa naisten SM-sarjan avauskierroksella Forssan Alun Lappeenrannan Urheilutalolla klo 16.00.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy