Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

27.09.2012

A-tyttöjen SM-karsinnat

Catzin A-tytöt taistelevat Lappeenrannan Urheilutalolla karsintaturnauksessa tänä viikonloppuna 29.9.-30.9. paikastaan A-tyttöjen SM-sarjassa. Yksi harjoitusturnausvoitto taskussaan pikkukissat ovat osoittaneet vaarallisuutensa ja viime kaudella kissalaumaan paikkansa vakiinnuttaneen Alisa Ronkasen mielestä pikkukissat ovat valmiita kohtaamaan kaikki haasteet. "Joukkueen motivaatio on tällä hetkellä ainakin kohillaan ja EHBT-turnauksen hyvästä menestyksesta saatiin itsevarmuutta tuleviin karsintoihin." A-tyttöjen mukana on kissalaumasta kaikki ikänsä puolesta junioripeleihin mukaan mahtuvat, eli Alisan lisäksi mukana ovat Elina Ruokonen, Lotta Hämäläinen, Essi Pohjonen ja Emmi Vapamaa. Tuttu hahmo löytyy myös penkin takaa edustusjoukkueen apuvalmentaja Marianne Koskisen toimiessa pikkukissojen pääkäskijänä.

Viiden joukkueen karsintalohkosta, jossa Catzin lisäksi pelaavat Honka, Kaaron Roima, Karhun Pojat ja PeKa, suoraan SM-sarjaan pääsee kaksi parasta joukkuetta. Kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät I-divisioonaan ja jumbon kohtalona on II-divisioona. Minkälaiset mahdollisuudet Alisan mielestä Catzilla on lunastaa paikka A-tyttöjen SM-sarjasta? "Omasta mielestäni meillä on hyvät saumat SM-sarjaan ja sitä lähdetään tavoittelemaan, mutta kovia pelejä on varmasti luvassa!"

Edustusjoukkueen rinkiin kuuluva viisikko tulee varmasti saamaan vastuuta kannettavakseen ja SM-sarjapaikan tavoittelun lisäksi henkilökohtaisella tasolla kovat pelit A-tytöissä on oiva näytönpaikka naisten SM-sarjaotteluitakin varten. Mikä onkaan EHBT-harjoitusturnauksen MVP:ksi valitun Alisan oma vire tärkeän karsintaturnauksen alla? "EHBT:ssä oma peli kulki ihan hyvin ja toivottavasti nyt kulkee vähintääkin yhtä hyvin tai paremmin." Alisan mielestä pikkukissojen vahvuudet ovat tutut viime kauden naisten tuplamestareilta ja itseltään hän odottaakin juuri tällä sektorilla paljon. "Kovalla joukkuepuolustuksella voitetaan pelejä ja puolustuspäässä odotankin itseltäni eniten."

Tervetuloa Lappeenrannan Urheilutalolle seuraamaan tulevaisuuden tähtien otteita ja kannustamaan Catzin A-tytöt SM-sarjaan! Alla on listattu turnauksen otteluohjelma.

Lauantai 29.9.

Klo 11.30 Catz - Karhun Pojat
Klo 13.30 PeKa - Honka
Klo 15.30 Kaaron Roima - Catz
Klo 17.30 Karhun Pojat - PeKa
Klo 19.30 Honka - Kaaro

Sunnuntai 30.9.

Klo 9.30 Catz - PeKa
Klo 11.30 Kaaron Roima - Karhun Pojat
Klo 13.30 Honka - Catz
Klo 15.30 PeKa - Kaaron Roima
Klo 17.30 Karhun Pojat - Honka

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy