Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

24.09.2012

Catz voitti harjoitusturnauksen

Catz matkusti lauantaina 22.9. Jyväskylään pelaamaan kaksi harjoitusottelua, vastustajinaan HoNsU ja Huima. Kyseessä oli Suomen NMKY:n koripalloturnaus. Ensimmäisessä ottelussa Catz kaatoi HoNsU:n 71-70. Kissalaumasta tehopelaajina kunnostautuivat 18 pistettä tehneen Hanna Vapamaan lisäksi muutama pistettä vähemmän tehneet Alex Anderson ja Lena Reshetko. Huima taas kaatui selkein 91-60-lukemin. Tässä ottelussa tahtipuikkoa heilutti Ulriikka Nuolikoski 17 pisteellään ja hyvää tulitukea antoivat kymmenen pisteen rajan rikkoneet Anni Mäkitalo, Lena Reshetko, Alex Anderson ja Katja Summala.

Minkälaiset ottelut olivat Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan? "Oli paljon hyvää, mutta toki paljon töitä on edessä, mikä on sinällään luonnollista kun nämä olivat kauden pelit numero 2 ja 3. HoNsU pelasi hyvän ottelun, tuli kovaa syöttölinjoille puolustuksessa ja hyökkäyksessä pelasi kahden hyvän amerikkalaisen johdolla liikkuvaa peliä. Veimme avauspuoliskoa melko selvästi, mutta toisen jakson loppu oli heikko ja johdimme vain 5 pinnalla." Kissalauma kuitenkin ajautui hankaluuksiin, mutta pystyi nousemaan lopulta voittajaksi. "Kolmas jakso oli synkkä ja HoNsU johti parhaimmilaan 8 pinnaa. Nousimme kuitenkin hienosti peliin ja Alex teki voittokorin 7 sekuntia ennen loppua." Päivän toisessa ottelussa kissalauma ei joutunut niin tiukoille ja Haksa olikin varsin tyytyväinen näkemäänsä viime kauden finaalivastustajaa vastaan. "Huima-peli oli meiltä parempaa tekemistä ja ero oli 35 pinnaa kolmen jakson jälkeen."

Haksan mukaan joukkueen peli on vielä alkutekijöissään ja tekemistä riittää, mutta suunta on oikea. "Jokainen yhteinen kokemus on tärkeä ja pelasimme jo paremmin joukkueena toisessa pelissä. Toki HoNsU:n puolustus oli pari pykälää kovempaa kuin Huiman." Turnauksen aikana onnistujia nousi esiin ja Haksa oli tyytyväinen pelaajiensa esityksiin. "Hanna on vastannut hienosti aloitusviisikon haasteeseen ja puolusti Kenya Robinsonia erinomaisesti. Anni oli etenkin toisessa matsissa hyvä kuten myös Ulriikka. Anni puolusti ekassa matsissa HoNsU:n Tia Jacksonin 7 pisteeseen. Essi Pohjonen pelasi myös Huimaa 8 minuuttia ja näytti, että on mennyt kovasti eteenpäin kesän aikana."

Catzin toinen amerikkalaisvahvistus Chandrea Jones saapuu Lappeenrantaan ensi torstaina ja pääse mukaan kissalauman viimeiseen harjoitusotteluun, joka pelataan tiistaina 2.10. vieraissa Kerava Energia Teamia vastaan.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy