Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

19.09.2012

Kissalauma ennakoimassa uutta kautta Karjalan Puutuotteella

Naisten SM-sarjan ja Suomen Cupin hallitseva mestari Catz valmistautuu parhaillaan uuteen kauteen ja uusi kissalauma julkistetaan Karjalan Puutuotteella perjantaina klo 10.00 alkavassa tilaisuudessa. Paikalla on Catzin pelaajia ja valmennusjohtoa ennakoimassa tulevaa kautta. Naisten SM-sarjassa on tapahtunut monia muutoksia joukkuemäärään ja täten luonnollisesti myös uusia joukkueita on mukana. Catz on nyt lähes täydessä harjoitusvahvuudessa, sillä vain toinen amerikkalaisvahvistus Chandrea Jones on vielä saapumatta Lappeenrantaan. Tilaisuudessa on jaossa myös ilmaislippuja Catzin otteluihin.

Alex Anderson, uusi kissakapteeni

Catzissa viime kauden tuplamestarina jatkava Alex Anderson on valittu joukkueen uudeksi kapteeniksi ja on täten Catzin historian ensimmäinen ulkomaalainen edustusjoukkueen kapteeni. Alex peri kapteenin kunnian viime kauden päätteeksi Catzista lähteneeltä Vilma Kesäseltä. Vilmaa ennen monivuotisena kapteenina oli toissa kauteen hienon uransa lopettanut Kaisa Tuure. Catzin päävalmentaja Mika Haakana on tyytyväinen saatuaan yhden avainpelaajistaan takaisin Lappeenrantaan ja Haksan mukaan kissalauma on saanut itselleen varsin mainion johtajan kapteenikseen. "Alex on älykäs niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, kokenut ammattilainen ja viimeisen päälle joukkuepelaaja. Hän on näin erinomainen esimerkki meidän nuorille pelaajille. Alex näytti viime vuonna johtajuutta ja tasonnostoa juuri silloin kun sitä tarvittiin."

Ylpeä tuore kapteeni

Alex itse on varsin otettu nimityksestään. "Tämä on kunnia! Olen iloinen, että valmentaja on luottaa minuun joukkueen kapteenina ja johtajana. Ulkomaalaisena kapteenina olo ei ole tavanomaista, mutta olen ollut täällä jo aiemmin, niin tiedän mitä kaikelta odottaa." Mitä Alexin itsensä mukaan hyvältä kapteenilta vaaditaan? "Hyvä kapteeni motivoi joukkuetovereitaan ja toimii kommunikaation linkkinä joukkueen ja valmentajien välillä."

Uusi kausi alkaa ja olet tervetullut Karjalan Puutuotteen tiloihin ennakoimaan uutta kautta hallitsevien tuplamestareiden kanssa tai muuten vain jututtamaan kissoja.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy