Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

11.09.2012

Kausi käyntiin Cup-ottelulla

Catz saa Suomen Cupissa ensimmäisenä vastaansa Helmi Capitalsin, joka on ykkösdivisioonajoukkue Helsingistä. Viime vuodesta tuttuun tyyliin kissalauma pelaa Cupissa vieraskentällä nytkin ja ottelu pelataan 16.9. klo 13.00 Helsingissä Helmi Centerissä. Helmi Capitals on Wartti Basketin, Karhun Poikien ja Helsingin NMKY:n yhteistyöjoukkue ja joukkue karsi viime keväänä paikasta naisten SM-sarjaan, mutta silloin rahkeet eivät riittäneet Hyvinkään Pontevan jyrättyä välierissä otteluvoitoin 3-1. Paljon uudistuneena viime kauden tuplamestarina kissalauma palaa nyt parketeille tosipelien merkeissä ja kesä on virallisesti päättynyt.

Haastavat lähtökohdat

Catz aloittaa Cup-mestaruuden puolustamisen päävalmentaja Mika Haakanan mukaan kesäharjoittelun päättyessä hieman haastavista asetelmista. "Suomalaispelaajamme ovat harjoitelleet hyvin. Pientä flunssaa ja pikkuvammoja, mutta muuten tilanne hyvä. Muutoin valmistautuminen otteluun on ollut haastavaa liiton aikataulumuutosten takia." Haksalle mielipahaa ovat aiheuttaneet epäselvät ja myöhäiset järjestelyt, joiden vuoksi kauteen valmistavien harjoitusotteluiden suunnittelu ja järjestely on ollut erittäin vaikeata. "Ensin heinäkuun lopussa Cupia aikaistettiin kuukaudella SM-sarjaseurojen osalta. Sitten neljännesvälierien arvontaa aikaistettiin parilla viikolla elokuun puolivälissä. Kiinteää pelipäivää ei myös oltu jostain syystä ensimmäisellä kierroksella määrätty. Lauantaina 8.9. selvisi sitten, että pelaamme  ottelumme sunnuntaina 16.9. Samanlaista sekoilua oli ollut myös miesten SM-sarjan otteluohjelman osalta. Pre-season ohjelman suunnitelu on näin ollut vaikeaa ja pelaamme syyskauden tärkeimmän pelin ainakin ilman toista ulkomaalaista."

Pahin mahdollinen tilanne vältetty

Haksa on iloinen Catzin A-tyttöjen hienosta alkukaudesta ja turnausvoitosta Espoossa, joka edesauttoi pikkukissojen valtakunnalliseksi rankingiksi sijan yhdeksän. "Onneksi A-tyttömme olivat rankingissa niin korkealla, että he pääsivät 14.9.-16.9. pelattavasta karsintaturnauksesta suoraan jatkoon. Muutoin olisimme joutuneet pelaamaan 5-6 pelaajalla tämän ottelun." Haksa uskoo kissalaumaan ja tuplamestari lähtee luottavaisena avaamaan kautensa. "Mutta kuten sanottu suomalaispelaajamme ovat hyvässä vedossa ja tarkoituksena on taistella tiemme jatkoon 12.12. pelattavaan puolivälierään."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy