Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

24.08.2012

Anni on sopeutunut kissalaumaan

Catz on kesälomansa viettänyt ja joukkue on jo muutaman viikon ajan painanut töitä hiki hatussa, jotta kissalauma tulee olemaan valmiina puolustamaan tuplamestaruuttaan alkavalla kaudella. Kissalaumassa ovat jälleen muutoksen tuulet puhaltaneet kesän aikana pelaajien vaihduttua, mutta toki jatkuvuuttakin on saatu muutamien avainpelaajien ja koko valmennusjohdon muodossa. Viime kaudella Tsekin pääsarjassa pelannut Anni Mäkitalo on yksi uusista kissoista ja Anni onkin kotiutunut Lappeenrantaan omien sanojensa mukaan vallan mainiosti. "Olen sopeutunut tosi hyvin, mut on otettu vastaan joukkueeseen hyvin. Ei mulla ole mitään negatiivista sanottavaa." 

Kova treeni maistuu

Anni on pitänyt paljon uuden joukkueensa harjoituksista, mutta muistuttaa vauhdin tulevan varmasti vain kasvamaan. "Harjoitukset ovat olleet hyviä, toistaiseksi ollaan pelattu paljon, mutta kuvioita käydään varmasti lisää sitten kun kaikki pelaajat tulevat mukaan. Nyt meiltä puuttuu vielä tärkeitä pelaajia." Anni on luottavainen kissalauman mahdollisuuksista tulevalla kaudella. "Meillä tulee olemaan yksi parhaista joukkueista, olen todella innoissani tulevasta kaudesta." Arttu Rossin fysiikkaharjoitukset ovat koulineet kissalaumaa tarvittavan kovaan kuntoon jo usean vuoden ajan ja Anni on pitänyt Artun kuntokoulun opetussuunnitelmasta, vaikka muistuttaakin aiemminkin olleensa hyvässä valmennuksessa. "Artun treenit ovat olleet hirveän hyviä!"

Kesä koriksen ehdoilla

Yksi vuosi ulkomailla teki toisesta muutosta huomattavasti helpompaa Annille ja hieman naureskellen Anni toteaa Lappeenrantaan tulon olleen asumisen kannalta ihan hyvä muutos. "Nyt on muuttaminen ollut helpompaa kun jo vuoden olin muualla ja ehkä se on ihan hyvä olla muualla kuin kotinurkissa." Tsekin reissu oli varmasti hieno kokemus, mutta Anni muistuttaa elämän muista tärkeistä asioista, joita ei pidä unohtaa. "Nyt on taas kiva olla lähellä perhettä. Muutakin sukuani asuu täällä Lappeenrannassa." Kesällä Annilla on kuitenkin kiirettä riittänyt, mutta hieman omaakin aikaa on löytynyt. "Oli kiva, kun keväällä palattuani Tsekistä ehdin käydä isääni moikkamassa Englannissa. Sitten olikin maajoukkuekesän vuoro ja kun se loppui niin mulla oli kahden viikon tauko ennen tänne tuloani." Anni otti kahden viikon lomastaan ilon irti ennen kissalauman kanssa työhaalareiden päälle pukemista. "Silloin ehdin käydä lomalla Kreikassa. Kesäni on tosiaan ollut koriksentäyteinen ja täytyy myöntää että on ollut tosi hauskaa."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy