Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

05.08.2012

Olympiakoripalloa

Naisten SM-sarjan kesätauon kääntyessä hiljalleen harjoituspelejä ja lopulta uutta sarjakautta kohti on tällä hetkellä tarjolla vallan mainiota koripalloviihdettä Lontoon Olympialaisten puolelta. Miesten ja naisten olympiakoripalloturnaukset ovat Lontoossa täydessä vauhdissa ja Ylen kisalähetyksistä kotisohvalta voi seurata myös tätä koripalloviihdettä muiden huippu-urheilusuoritusten ohella.

Ei pidä hämmästyä jos naisten turnauksen pelaajista muutama on tuttu myös naisten SM-sarjaotteluista Lappeenrannan Urheilutalolta. Muutama vuosi sitten kissalaumassa pelanneet Tamara Tatham ja Lizanne Murphy taistelevat Kanadan joukkueessa paikasta pudotuspeleissä sekä Kerava Energia Teamissa pari kautta sitten ollut Lisa Karcic edustaa Kroatiaa.

Jos Ylen ohjelmistosta sattuu puuttumaan juuri se koripallo-ottelu, tai muun lajin kilpailu, niin hätä ei ole tämän näköinen. Euroopan Yleisradioliitto Ebu tarjoaa suoria lähetyksiä internetin välityksellä. Tarjolla on televisiolähetyksiä eurooppalaisten televisioyhtiöiden kisalähetyksiä, muun muassa Ylenkin kisalähetykset, sekä selostamattomia lähetyksiä eri lajeista. Palveluun pääset tästä linkistä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy