Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

30.07.2012

Opettavaiset kisat

Kissalauman kuopus Lotta Hämäläinen edusti Suomea 16-vuotiaiden tyttöjen B-divisioonan EM-kisoissa Tallinnassa. Suomen kohtaloksi oli tyytyä kahdeksanteen sijaan. Suomi voitti ensimmäiset kuusi otteluaa, mutta pudotuspelivaiheeseen siirryttäessä tie nousi pystyyn ja kolmesta viimeisestä ottelusta tuli tappiot. Lotan mukaan Suomen peli oli hyvässä kuosissa läpi kisojen, mutta pienet asiat ratkaisevat paljon ja tällä kertaa heittopeli petti Suomen loppusuoralla. "Kisojen alkusarjat menivät erittäin hyvin, pelasimme hyvää korista ja pelasimme koko kisat hyvin, mutta heittoprosentti romahti loppupeleissä."

Lotta nautti kovien ikäistensä kilpasisarien kanssa harjoittelemisesta ja pelaamisesta haastavassa ympäristössä. "Kisat olivat erittäin hyvä ja opettavainen kokemus itselle ja koko joukkueelle, pelasimme hyviä ja kovia maita vastaan, missä oli erittäin hyviä pelaajia." 

Nyt kun maajoukkuekesä Lotankin kohdalla on ohi on aika palata arkeen. "Odotan ensi kautta innolla ja olen reenannut koko kesän hyvän porukan kanssa, mutta olen vain kerran päässyt käymään oman joukkueen harkoissa, joten odotan myös omia harjoituksia kovasti joihin pääsen pian mukaan."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy