Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

11.07.2012

Roosa Lukkarinen ei jatka Catzissa

Roosa Lukkarinen ei jatka Catzissa muuttaessaan pääkaupunkiseudulle saatuaan opiskelupaikan Laurea-ammattikorkeakoulusta. Luken opinnot Tikkurilassa rikosseuraamusalan koulutusohjelmassa alkavat syksyllä. Catzin edustusjoukkueeseen kaudella 2009-2010 murtautunut Luke on tunnettu parketilla kovasta työmoraalistaan taistellen omalle joukkueelle jokaikisessä tilanteessa viimeiseen asti ja kissaperheelle tulee varmasti ikävä Luken esityksiä. Luke muuttaa innokkain mielin pois kotoa opiskelemaan, vaikka täysin mutkatonta muuttoa hän ei odotakaan. "On tottakai hiukan haikeata muuttaa pois Lappeenrannasta, kun olen käytännössä asunut koko elämäni täällä, että todellakin pelottaa kanssa muuttaa pääkaupunkiseudulle. Lähden kuitekin ihan odottavaisin ja lupaavin mielin opiskelemaan."

Paluuta tuttuun saliin odotellessa

Vaikka Luken lähtö Catzista on varmistunut, niin uusi osoite pelaajana ei vielä ole selvillä, mutta kuitenkin mielessä on jo paluu tuttuun kotisaliin. "Aion jatkaa pelaamista, todennäköisesti naisten SM-sarjassa. Odotan lämmintä paluuta Urheilutalolle ja yhtä kannustavaa katsomoa kuin aikasemminkin, vaikka vastustajajoukkueessa pelaankiin..."  Luke on aina terveenä ollessaan juhlinut keväällä Suomen mestaruutta viimeisen kolmen kauden aikana, kun debyyttikaudella ja kaudella 2011-2012 Catz voitti mestaruudet molemmilla kerroilla viidennessä finaalissa Lappeenrannan Urheilutalolla. Catzin kasvatin toissa kausi meni täysin piloille pahan leikkaushoitoa vaatineen jalkavamman vuoksi, eikä Luke pukenut kissalauman peliasua sillä kaudella yhteenkään otteluun.

Iloinen taival Catzissa

Lukelle Catzista lähteminen nostaa tunteet pintaan. "Aina minitytöistä saakka olen ollut iloinen kuuluessani suureen kissaperheeseen. Tulee oikein kyynel silmäkulmaan, kun nyt mietin uraani, joka alkoi Catzin minitytöissä ja matka jatkui aina naisten joukkueeseen saakka. Monenlaista on mahtunut matkaan, mutta suurimmat muistot liittyvät ehdottomasti kahteen Suomen mestaruuteen ja Cup:n voittoon." Yhden korvaamattoman arvokkaaseen juniorityöhön osallistuneen henkilön Luke nostaa esille kiittäessään matkan varrella tavattuja ihmisiä. "Pelaaja olen oppinut kaiken täältä Lappeenrannasta ja en olisi aloittanut koripalloa ilman Sanna Hämäläistä, joka toimi mineissä valmentajana ja kiersi kouluja kertomassa Catzistä. Suuri kiitos siis Sannalle! Haluan myös kiittää kaikkia ketkä ovat olleet matkan varrella mukana! Kaikille valmentajille suuret kiitokset niistä opeista mitä olen teiltä saanut. Kiitokset myös kaikille vanhemmille, olette mahdollistanut tämän harrastuksen miulle sekä joukkuekavereille! Apua, jos rupeen nyt kaikkia erikseen kiittämään, niin tästähän tulee romaani, joten älyttömän suuret kiitokset kaikille, fanit, taustajoukot, valmentajat ja pelikaverit!"

Kiitos itsellesi Luke!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy