Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

25.06.2012

Arttu Rossi jatkaa Catzin fysiikkavalmentajana

Catzin tuplamestaruuteen piiskannut valmennusryhmä pysyy samassa kokoonpanossa, kun myös fysiikkavalmentaja Arttu Rossi jatkaa Catzissa kaudella 2012-2013. Lentopallotaustan omaava Arttu on ollut kissalauman fysiikkavalmentajana yhtäjaksoisesti kaudesta 2006-2007 alkaen. Artun lisäksi myös tulevalla kaudella Catzin valmennusryhmään kuuluvat siis päävalmentaja Mika Haakana ja apuvalmentaja Marianne Koskinen. Catzin upea viime kausi on tuonut uutta puhtia myös Artun tekemiseen, eli kissalaumalla on varmasti tiedossa tukalat oltavat kauteen valmistautuessa. "Olen lähdössä uuteen kauteen erittäin raikkain mielin. Tällaisen kauden jälkeen jopa fysiikkavalmentaja puhkuu voimaa, mitäpä muutakaan oikein voisi sanoa tuplamestaruuden jälkeen." Valmennusryhmän hyvä työ viime kaudella sai palkinnon kauden päätteeksi ja Arttu olikin varsin tyytyväinen valmennusryhmän toimintaan. "Valmennustiimimme toimi moitteettomasti viime kaudella ja yhteistyö oli helppoa Haksan ja Vännin kanssa. Uskon, että samalla sävelellä jatketaan sen suhteen."

Uusiutuva joukkue iso haaste myös Artulle

Viime kauden tapaan kissalauma uusiutuu tänä kesänä paljon ja tällä kertaa joukkueen kasaus on venynyt ehkä hiukan normaalia pidemmälle kesään, joten se luokin omat haasteensa etenkin kesälle painottuvalle kauteen valmistavalle fysiikkavalmennukselle. Arttu on kuitenkin valmis kohtaamaan nämä haasteet. "Joukkue uusiutuu taas roimasti, mutta pikku hiljaa saamme rungon kasaan ja alamme suunnittelemaan kesäharjoittelua ja peruskunnon luomista." Artun mukaan viime kaudeksi löydettiin harjoittelun osalta toimiva kaava, jonka varaan on hyvä rakentaa myös nyt. "Harjoittelun osalta ei varmasti tarvitse tehdä suuria muutoksia, sillä harjoittelun jaksotukset ym. toimivat viime kaudella moitteettomasti." Uusille kissoille ei varmasti ole luvassa pehmeätä laskua tuplamestareiden riveihin, toki Arttu lupaa myös aiemmilta kausilta tutuille kissoille kovaa treeniä. "Uudet pelaajat huomioimme erityisellä lämmöllä fysiikkatreenien osalta ja vanhoille keksitään aina jotain uusia kujeita." Juhannus on nyt takanapäin ja Artun katseet ovatkin jo tiukasti tulevassa kaudessa. "Odotan innolla mitä 7. kausi Catzissä tuo tulleessaan."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy