Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

21.06.2012

Alexandria Anderson iloinen jatkosta Catzissa

Alexandria Andersonin ensimmäinen kausi kissalaumassa oli täynnä menestystä ja koko kissaperheen iloksi Alex palaa Lappeenrantaan myös tulevalle kaudelle. Alex itse odottaakin jo innolla tulevaa kautta jatkosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. "Minusta on hienoa palata Catziin. Viime kaudella kasvoimme yhteen joukkueeksi niin hyvin ja meillä oli mahtava kausi, joten olen innoissani!" Alex muodosti Lena Reshetkon kanssa tehokkaan tutkaparin ja molemmat jatkavatkin kissalaumassa myös tulevalla kaudella. Catzin päävalmentaja Mika Haakana onkin todennut tämän kulmakiven ympärille olevan hyvä rakentaa tulevan kauden pelitapaa.

Uusi kausi, uudet kujeet

Viime kaudeksi kissalauma koki ison kasan muutoksia, mutta joukkue hitsautui nopeasti yhteen. Tuplamestaruuskauden jälkeen muutoksia on taas tullut kun Vilma Kesänen muuttaa pääkaupunkiseudulle ja täten jättää kissalauman, Dionne Pounds siirtyy Espanjaan ja Kirby Copeland Belgiaan. Alex tietääkin, että muutosten tuulien puhaltaessa ei tule olettaa tulevan kauden olevan automaattisesti toisinto viime kaudesta. "Tämä kausi tulee olemaan erilainen, koska monet ovat jatkaneet matkaansa myös muihin maihin, mutta valmennus ei vaihdu. Niitä kolmea pelaajaa ei voida ikinä korvata, mutta toivottavasti löydämme loistavia pelaajia." Alexin odotukset omia esityksiä kohtaan ovat asetettu korkealle. "Odotan paljon itseltäni. Sitä haluaa aina kehittyä ja viime kausi meillä oli hieno, joten odotan paljon."

Valmistautuminen uuteen kauteen

Suomen pitkän talven jälkeen mestaruusjuhlista Alex palasikin tyytyväisenä kotiin ja koti on aina koti. "Kotona on hienoa olla. Vietän mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystävien kanssa." Kesäharjoittelu Atlantin valtameren toisella puolella sisältääkin "Odotan saapuvani Lappeenrantaan syyskuun puolessa välissä. Pidän jatkuvasti tuntumaa koripallon pelaamiseen yllä punttiharjoittelun ohella, jotta olen valmiina kauteen."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy