Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

06.06.2012

Ulriikka Nuolikoski Catziin

Catzin tulevan kauden ensimmäinen uusi pelaaja on Ulriikka Nuolikoski, kun Catz ja Ulriikka ovat solmineet yhden vuoden mittaisen sopimuksen. Kissalaumaan siirtyvä Ulriikka on 19-vuotias ja 177 senttiä pitkä Vimpelin Vedon kasvatti. A-tyttöjen SM-sarjan pronssimitalin kauden päätteeksi kaulaansa saanut Ulriikka palkittiin kauden päätteeksi sarjan parhaaksi pelaajaksi. Tuore ylioppilas kävi Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella Saimaan ammattikorkeakoulun liiketalouden koulutusohjelman pääsykokeissa tänään keskiviikkona 6.6.2012. Catzin päävalmentaja Mika Haakanan mukaan tulevan kauden tuplamestaruutta puolustava kissalauma alkaa muodostua. "Toivon ,että saamme 2-4 nimeä lisää selville viikon sisään. Toisen jenkin etsiminen menee varmaan heinäkuulle, kun tiedämme tarkemmin millainen suomalainen runko meillä on."

Ulriikka pääsykokeidensa jälkeen

Urheilullinen monipuolinen viimeistelijä

Minkälaisen vahvistuksen kissalauma saakaan riveihinsä Haksan mukaan? "Urheilullinen 2-3 paikan pelaaja, joka pystyy ajamaan hyvin korille ja viimeistelemään molemmilla käsillä. Hän on myös hyvä kolmen pisteen heittäjä." Ulriikka olikin A-tyttöjen SM-sarjan pistetilaston ylivoimaisen voittaja ja hänen urheilullisuudesta hienona esimerkkinä on myös levypallotilaston voittaminen. Ulriikka oli myös samaisen sarjan tehotilaston kärki ja eniten sekä tarkiten kolmosia upottanut pelaaja. Haksan mukaan uusin kissa on valmis kohtaamaan tulevan kauden haasteet hallitsevan tuplamestarin riveissä. "Ulriikalla on kova halu panostaa lajiin ja uskon, että hänestä on meille paljon iloa jo tulevalla kaudella. Lahjakas pelaaja, jolla on potentiaalia vaikka mihin, toki työtä pitää tehdä vielä paljon monella osa-alueella."

Rohkeasti kohti uusia haasteita

Vimpelin Vedon riveissä koripallo-oppinsa saanut Ulriikka tulee kokemaan kohtuullisen suuren muutoksen siirtyessään A-tyttöjen SM-sarjasta ja naisten II-divisioonasta Catzin, hallitsevan tuplamestarin, riveihin kamppailemaan kynsin ja hampain viikosta toiseen kovassa seurassa harjoituksissa ja peleissä.  "Tottakai Catz on hyvä seura ja joukkue ja vähän jännittää mihin sitä nyt lähtee kun aiemmin olen pelannut pienellä paikkakunnalla kavereiden kanssa yhdessä ja toivon että menestyn nyt täällä." Elokuun alkuun mennessä Lappeenrantaan muuttava Ulriikka harjoittelee alkukesän omatoimisesti Vimpelissä ja pääpaino on fysiikkaharjoittelussa. Tulevaa kautta silmällä pitäen Ulriikalla on jo mielessään selkeä kehitettävä osa-alue omassa pelissään. "Puolustusta ehdottomasti, aina on ollut omassa joukkueessa isoa roolia hyökkäyksessä ja sitten ehkä puolustus jäänyt hieman vähemmälle. Ja puolustusta voi aina kehittää." Omista vahvuuksista Ulriikka nostaa yhden asian selkeästi ylitse muiden. "Pelirohkeus on mulle se juttu, mä en pelkää mitään enkä ketään."

Tervetuloa Lappeenrantaan ja kissalaumaan Ulriikka!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy