Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

31.05.2012

Lena Reshetko jatkaa Catzissa

Catz julkaisi yhteistyökumppaninsa Karjalan Puutuotteen liikkeen avajaisissa ensimmäisen uuden pelaajasopimuksen ensi kaudeksi, kun Catz ja Lena Reshetko ovat solmineet kauden 2012-2013 kestävän jatkosopimuksen. Lena on kuulunut kissalauman kantaviin voimiin koko seuran seitsenvuotisen SM-sarjahistorian ajan. Pietarilaislähtöinen 26-vuotias laituri on viihtynyt Lappeenrannassa jo toistakymmentä vuotta juniorivuosista asti ja Lenan mukaan päätöstä helpotti huomattavasti perheen reilu puolitoistavuotias tytär. "Olen erittäin iloinen jatkaessani ensi kaudella Catzissa. Tämä oli aika helppo päätös tehtäväksi, koska Aleksandra on vielä niin pieni ja ulkomailla pelaaminen olisi ollut hieman liian vaikea tilanne hänelle nyt. Sopimuksen tekeminen oli helppoa ja nopeata, koska joukkue halusi minun jatkavan ja kuten jo sanoin itsekin halusin jäädä."

Haasteita edessä ensi kaudella

Tuplamestaruuteen päättynyt kausi oli täynnä juhlaa, mutta Lena tiedostaa, että seuraavalla kaudella edessä on rutkasti haasteita. "Ensi kaudesta tulee todennäköisesti vaikeampi kuin edellisestä, koska nyt kaikki todella haluavat voittaa meidät ja meillä tulee taas paljon pelaajavaihdoksia. Viime kausi oli erittäin erityinen ja sen toistaminen on valtava haaste, joten tiukka kausi on luvassa." Lenalle mestaruuskeväänä tuli taas palkinto liitolta kauden päätteeksi tällä kertaa parhaana ulkomaalaisvahvistuksena, kun keväällä 2010 Catzin historian ensimmäiseen mestaruuteen päättyneellä kaudella Lena oli finaalien MVP. Tuplamestareista Vilma Kesäsen muutto pääkaupunkiseudulle ja Dionne Poundsin siirtyminen Espanjan pääsarjaan on jo varmistunut. Kissalauma muuttui viime kaudeksikin paljon ja tällä hetkellä Lenan lisäksi ainoa sopimuspelaaja on Lotta Aaltonen. Catzin päävalmentajana jatkavan Mika Haakanan johtama valmennus pystyi viime kaudella hitsaamaan joukkueen yhtenäiseksi tehokkaaksi kissalaumaksi nopeasti ja upea kausi päättyikin tuplamestareina.

Eroon vammoista kesällä

Lenan kesäharjoittelussa on selkeitä rajoitteita raskaan kauden vaadittua veronsa. "Kesällä harjoitan vain hieman kuntoani, koska viime kausi oli fyysisesti erittäin rankka ja minun täytyy parantua pienistä vammoista, jotta olen valmis tulevaan kauteen." Monipuolisena taiturina koripalloparketilla tunnettu Lena vannookin monipuolisen harjoittelun nimeen, kun vammojen parantelu rajoittaa hieman kesäharjoittelua. "En siis välttämättä opi kesällä mitään uusia koripallotaitoja, mutta yritän kehittää ykkössyöttöäni tenniksessä."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy