Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

22.05.2012

Catz keräsi kuusi palkintoa liitolta kauden päätteeksi

Catzin tuplamestaruuteen päättynyt upea kausi huipentui palkintopöydän tyhjentämiseen Koripalloliiton kauden päätöstilaisuudessa. Kissalauman päävalmentaja Mika Haakana palkittiin naisten SM-sarjan vuoden valmentajaksi ja pelaajista Kirby Copeland pokkasi finaalien MVP-palkinnon, Lena Reshetko palkittiin vuoden ulkomaalaisvahvistuksena ja Hanna Vapamaa oli vuoden kuudes pelaaja. Catz palkittiin myös fair play-palkintona kulkevalla Karénin kannulla ja vielä Catzin edustusjoukkueen taustaryhmän puheenjohtaja Matti Moilanen palkittiin vuoden koripallojohtajana.

Haksa ei suostu ottamaan kunniaa vain itselleen

Catzin päävalmentaja Mika Haakana jakoi kunniaa omasta vuoden valmentajan palkinnostaan ja palkinnonkin kävi pokkaamassa apuvalmentaja Marianne Koskinen. "Tottakai se on hieno juttu, mutta ei kukaan tänä päivänä yksinään valmenna ja tämä on koko staffin palkinto. Kiitokset siis Vännille, Artulle, Minnalle ja Petulle." Haksan mieltä luonnollisesti lämmitti myös Catzille tulleet muut palkinnot ja päävalmentajana tuomarien päättämän Karénin kannun saaminen oli Haksan mielestä osoitus suunnitelman toteutumisesta. "Yritettiin hoitaa asiat kunnolla ja keskittyä pelaamiseen. Aina se ei onnistu, mutta tarkoitus on että keskitytään pelaamiseen ja antaa tuomarien hoitaa oman hommansa."

Palkinnostaan iloinen Lena toivoo jatkoa Catzissa

Toissa kaudella Catzin voitettua seuran historian ensimmäisen mestaruuden Lena sai finaalien MVP-palkinnon ja nyt siis vuorossa oli vuoden ulkomaalaisvahvistuksen palkinto. Vahvasti Lappeenrantaan juurtunut venäläistaituri otti palkinnon mielellään vastaan. "On kiva saada kauden päätteeksi palkinto ja olen iloinen." Lenan ensi kauden suunnitelmat eivät vielä ole lyöty lukkoon, mutta Catz ja Lena tuntuu olevan toimivan yhdistelmä. "Odotan hieman jo uutta kautta. Haluaisin jatkaa täällä ja neuvottelemme jatkosopimuksesta."

Liiton tiedotteen aiheesta voit lukea tästä linkistä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy