Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

22.05.2012

Dionne Pounds Catzista Espanjan pääsarjaan

Ensimmäisen kautensa Catzissa tuplamestaruuteen päättänyt Dionne Pounds ei jatka kissalaumassa, vaan siirtyy ammattilaiseksi Espanjan pääsarjaan. Didin joukkue paljastuu vasta myöhemmin kesällä. Didi pelasi kissalaumassa hienon kauden ja oli yksi tuplamestarijoukkueen kantavista voimista. Didi odottaakin jo innolla lähtöään Espanjaan. "No onhan se aika kova saavutus koripallouralleni. Tottakai todella innoissani asiasta olen." Kissalaumassa esitetyistä vakuuttavista otteista huolimatta Didi löytää omasta pelaamisestaan asioita, joita hän aikoo parantaa. "Ensi vuoden tavoitteet on pelata tasaisempi kausi kuin viime kaudella ihan joka osa-alueella koriksessa ja tottakai kehittyä samalla. Oman pelin laajentaminen on sellasta, mitä joka kausi tavoittelen."

Kova kesätreeni maajoukkueen mukana

Didi on kesällä naisten maajoukkueen mukana ja 27-vuotiaan laiturin mielestä kesän leiritys Suomea edustaen on vallan mainio tapa valmistautua tulevaan haasteeseen. "Maajoukkuekesä on loistavaa valmistautumista. Mikäs siinä treenaillessa Suomen parhaiden kanssa ja sitten pelata Euroopan parhaimpia vastaan. Se on hyvä mittapuu itselleni siihen, että missä minun pitää kehittyä koripalloilijana ja sitten loppukesällä ja kaudella voin keskittyä niiden parantamiseen pelaamisen ohella." Naisten maajoukkueella on Pohjoismaidenmestaruusturnauksen ja harjoitusmaaotteluiden lisäksi edessään EM-karsinnat. Vantaalla kotiottelunsa pelaava Suomi on karsintalohkossa E ja vastaan asettuvat Italia, Kreikka, Latvia ja Luxemburg.

Kova työ palkittiin

Kissalauman kausi oli loistava, mutta mikä olikaan Didin mukaan menestyksen salaisuus? "Kaksi mestaruutta ja runkosarjan voitto, niin voisiko sanoa että ylivoimaa... Hahaha no ei vaineskaa, kovan työn takana saatiin noin loistava kausi ja olen aina ollut sitä mieltä, että kova työ palkitaan." Didi nostaa hattuaan myös valokeilojen ulkopuolella Catzin eteen ahertaville ihmisille. "Kyse ei ole pelkästään pelaajista. Taustaryhmä ja kaikki pikku ihmiset, jotka helposti unohtuvat kun menestystä tulee, on ne tärkeimmät ihmiset, jonka takia pelaajien on helppo keskittyä vain pelaamiseen, koska kaikki muut asiat on hoidettu täydellisesti."

Hyvät muistot Lappeenrannnasta

Didi pelasi yhden kauden Catzin riveissä ja Lappeenrantaan Kotkasta lähtöisin oleva laituri tykästyi uuteen kotikaupunkiinsa. "Lappeenrannassa oli aivan ihanaa! Mä viihdyin niin kovasti täällä. Joukkuekaverit oli ihania ja sai uusia ystäviä joiden kanssa tulen pitämään yhteyttä todella tiiviisti. Mulla on kaikinpuolin pelkkiä positiivisia muistoja Lappeenrannasta! Ihania ihmisiä ja ihana kaupunki. Kyllä muutamaa ihmistä tulee ihan hirveeee ikävä!" Didin viihdyttyä niin hyvin Lappeenrannassa, niin voidaanko Didi vielä nähdä joskus tulevaisuudessa jälleen kissalaumassa? "Tottakai kaikki on mahdollista." Kaukana ei Didin jatkaminen Catzin riveissä ollut, mutta tälläistä mahdollisuutta ei pelaaja luonnollisesti halua jättää välistä ja pilke silmäkulmassa käy siis Didin tie Eurooppaa valloittamaan. "Jos minulle ei olisi tullut ulkomaille sopimusta, niin olen aika varma että olisin Lappeenrantaan jäänyt ensi kaudeksi, mutta nyt mestaruuksien jälkeen on loistava tilaisuus mennä valloittamaan Eurooppaa ja levittää pallokissaLovee."

Haksan kanssa asetettu tavoite saavutettu

Catzin päävalmentaja Mika Haakana on varsin innoissaan, kun Didi pääsee mittaamaan taitonsa kovassa paikassa. "Espanjan pääsarja on kovin sarja yhdessä Venäjän kanssa. Huikea juttu!" Haksaa ei epäilytä Didin menestysmahdollisuudet. "Didi pärjää varmasti. Hän on todella taitava hyökkäyspään pelaaja." Haksa myöntääkin Didin suhteen tähtäimen olleen tulevaisuudessa ja nyt on se tulevaisuus. "Meillä oli tavoitteena ennen kautta, että voitamme Suomen mestaruuden ja että Didi saisi hyvän paikan ulkomailta. Mielestäni tämä vaan korostaa sitä kuinka täydellinen kautemme oli." Haksa korostaakin Didin mahdollisuuden olevan hyvä kiitos Catzille ja koko kotimaiselle pääsarjallemme. "Hieno juttu pelaajalle mutta myös Catzille! Naisten SM-sarja on tosi hyvätasoinen tällä hetkellä, vaikka suomalaiseen tyyliin tätäkin on vähätelty."

Kiitos Didi hienosta kaudesta ja tsemppiä Espanjaan!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy