Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

16.05.2012

Vilman taival Catzissa päättyi onnellisesti tuplamestaruuteen

Catzin tuplamestaruuteen kapteeni Vilma Kesänen ei jatka ensi kaudella kissalaumassa, koska Vilmalla on edessä muutto pääkaupunkiseudulle. Kaikkea aikansa ja Vilman viiden vuoden mittainen taival Saimaan rannoilla on nyt päättynyt ja keula on käännetty jo kohti uusia seikkailuja, mutta Lappeenranta jää lämpimästi Vilman muistoihin. "Lappeenrannasta tuli kyllä jo ihan oikea koti. Täällä oli tosi hyvä olla, viihdyin niin hyvin ja opin tuntemaan ihania ihmisiä. Ja tänne on aina ilo tulla käymään uudestaan. Uusiin seikkailuihin lähden iloisin mielin, mutta pakko on myöntää, että on ollut tosi haikeaa pakkailla tavaroita ja suunnitella muuttopäiviä."

Menestystä ja iloisia muistoja

Vilman jokainen kausi kissalaumassa päättyi mitalin kaulaan ripustamiseen finaaleiden päätteeksi ja luonnollisesti nämä hetket ovat urheilijalle tärkeitä. "Catzissä tosiaan pääsi menestyksen makuun ja paljon ehti tapahtua koriskentillä. Pelasin Catzissa viisi kautta ja jokainen niistä on hyviä muistoja täynnä. Vahviten mieleen Catzin vuosista jäävät varmastikin koko toinen Catz kauteni Tommin kanssa sekä tietysti molemmat Suomen Cup mestaruudet ja Suomen mestaruudet." Mitalisateen ohella aika kissojen kanssa sekä fysiikkavalmentaja Arttu Rossin rääkissä ovat kissakapteenin mielessä muistoista vahvimmin. "Lisäksi tietysti kaikki pelikavereiden kanssa koetut hauskat jutut naurattavat aina. Ja kyllä ne Artun kanssa nykäistyt puntti- ja juoksuennätyksetkin kivasti lämmittävät mieltä." Tuplamestaruus olikin Vilman mukaan vallan mainio tapa päättää hänen taipaleensa Catzissa. "Tämä kausi oli hieno päätös viiden vuoden Catz taipaleelleni. Siitä kiitos kaikille meitä tukeneille faneille ja muulle kissaperheelle!"

Oppivuodet

Orimattilasta Äänekosken kautta Lappeenrantaan päätynyt Vilma on jo maajoukkueen vakiokalustoa ja yksi naisten SM-sarjan parhaita takapelaajia. Lappeenrannassa vietettyjen vuosien aikana Vilma kokeekin kehittyneensä paljon. "Pelaajana opin todella paljon näiden vuosien aikana. Varsinkin ensimmäisinä Catz vuosinani opin paljon uutta yleensäkin harjoittelusta ja samalla kehityin paljon pelaajana monella osa-alueella." Punttisalilla, juoksusuoralla, pururadalla ja koripalloparketilla hikoilemalla ansaitun kehityksen lisäksi nyt 23-vuotiaan pääkoppakin on joutunut kovaan testiin. "Myös henkinen kantti on vuosien aikana kasvanut, niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, sillä Catz kaudet kasvattivat myös ihmisenä. Korismenestyksen ohella taskussa on gradua vaille valmiit kauppatieteiden maisterin opinnot ja rutkasti kokemusta monenlaisista kommelluksista. Ihan aikuiseksi en vieläkään ole ehtinyt, mutta suunta taitaa olla ihan hyvä."

Tunteikas paluu luvassa ensi kaudella

Catzin valmennusjohdolla on kesällä mietittävää, sillä Vilman kaltaisen armottoman puolustuspelin taitajan korvaaminen on erittäin vaikeata, ellei mahdotonta. Vilmalle itselleen paluu Lappeenrannan Urheilutalolle vierasjoukkueen riveissä tulee varmasti olemaan tunteikas paikka. "Ensi kaudella tuntuu varmasti oudolta tulla urheilutalolle ja lämmitellä väärään päätyyn. Urheilutalolle on kuitenkin aina mukava tulla takaisin, sillä tykkään tosi paljon pelata täällä." Vaikka ensi kauden kissalauman rakennus on pahasti kesken, niin Vilma on varma ettei hallitsevaa tuplamestaria vastaan tule olemaan helppoja pelejä. "Catz tulee varmasti olemaan paha vastus, niinkuin aina." Lopuksi Vilma vielä lähettää sydämelliset kiitokset kissaperheelle. "Kaikille Catz faneille ISOT terveiset ja nöyrä niiaus siitä kaikesta tuesta, jota näiden viiden vuoden aikana olen saanut. Samalla haluan kyllä kiittää myös meidän kissaperhettä, siis kaikkia Catziläisiä, niin taustaihmisiä, valmennus- ja joukkueenjohtoa kuin kaikkia joukkuekavereitani, jotka ovat auttaneet aina tarpeen tullen ja tehneet tästä paikasta todellisen kodin! Erityiskiitokset ja suuren halauksen lähetän vielä Tuirelle ja Sepelle, joita ilman en täällä olisi ikinä näin hyvin viihtynyt ja pärjännyt! KIITOS KISSAT JA KISSAFANIT!"

Kiitos Vilma kaikista näistä hienoista vuosista!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy