Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

15.05.2012

Lotta Hämäläinen tyttömaajoukkueen mukana PM-kisoihin

Catzin edustusjoukkueen kuopus, 16-vuotias Lotta Hämäläinen, valittiin alle 16-vuotiaiden tyttöjen Suomen maajoukkueseen. Lotan debyyttikausi naisten SM-sarjassa tuplamestarin riveissä sekä otteet junioripeleissä vakuuttivat päävalmentaja Antti Koskelaisen, joka johdattaa tyttömaajoukkueen huomenna 16.5. Ruotsissa Solnassa pelattaviin kisoihin, joissa Suomea vastaan asettuvat perättäisinä päivinä Tanska, Islanti, Norja ja vielä päivää ennen mitalipelejä emäntämaa Ruotsi.

Lotta on jo itse valmiina peleihin oppimismielellä. "Kiva mennä saamaan kokemusta. Meillä on siellä pelejä ja harjoituksia, niin siellä voi oppia." Lotan mukaan Suomi on valmis kohtaamaan naapurimaat. "Hyvillä mielin mennään kaatamaan heitä. Meillä on pitkä, tai keskipitkä joukkue, kun on yksi yli 190-senttinen pelaaja ja monta 180-senttistä pelaajaa mukana." Harmittavasti Suomen maajoukkue koki takaiskuja loukkaantumisten muodossa Lotan mukaan. "Meiltä on loukkaantuneena poissa kokeneempia jo viime vuonna mukana olleita pelaajia."

Tsemppiä PM-kisoihin Lotta!

Voit lukea koripalloliiton tiedotteen juniorimaajoukkueiden PM-kisoista, tästä linkistä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy