Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma   

Takaisin edelliselle sivulle

07.05.2012

Mika Haakana jatkaa Catzin päävalmentajana

Catz on solminut vuoden jatkosopimuksen päävalmentaja Mika Haakanan kanssa. Haksa johdatti kissalauman juuri päättyneellä kaudella tuplamestariksi, kun palkintokaappiin tuli Suomen Cupin mestaruuspokaalin seuraksi viidenteen otteluun venyneissä finaaleissa Catz Suomen mestaruuspokali. Tuore jatkosopimus lämmitti myös Haksan mieltä. "Hyvältähän tämä tuntuu tietysti näin huikean kauden jälkeen, mutta valmentajan kausi ei ole koskaan ohi vaan nyt suunnitellaan jo tulevaa kautta."

Haksa nimettiin Catzin päävalmentajaksi kevään 2010 mestaruuden jälkeen oltuaan jo aiemmin kissalaumassa Tommi Koskisen ja Miikka Sopasen rinnalla apuvalmentajana. Haksa siirtyikin valmentajatehtäviin pian pelitossujensa naulaan ripustamisen jälkeen. Debyyttikaudella päävalmentajana Haksa johdatti kissalauman finaaleihin, mutta silloin mestaruuden vei PeKa. Toisella kaudella palaset loksahtivat kohdilleen kissalauman menon ollessa parketilla juuri päättyneellä kaudella vauhdikasta joukkueen oltua kohtuullisen pienikokoinen, mutta hyvin urheilullinen ja aggressiiviseen joukkuepuolustukseen pelinsä perustava. 

Haksan mukaan ensi kaudeksi muutoksia on tulossa kokoonpanoon ja paljon asioita on vielä avoinna. "Tämä kausi oli täydellinen tällä porukalla ja katsotaan ketä pelaajia ensi kaudeksi saamme ja katsotaan sitten millä systeemillä mennään."  Catzilla on tässä vaiheessa vasta yksi sopimuspelaaja ensi kaudeksi, Lotta Aaltonen.

Lopuksi Haksa vielä toivoo hienon kauden poikivan unelman toteutumista niille kissoille, jotka ovat haaveilleet ammattilaisuudesta kivikovissa Euroopan sarjoissa. "Jos joku pelaajistamme pääsee ulkomaille, niin se on tietysti hänelle hieno juttu ja myös seuralle."

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy