Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

29.04.2012

Kapteenin riemu

Catzin kausi päättyi tiistaina 24.4.2012 Suomen mestaruuteen viidennen finaalin jälkeen täpötäyden kotiyleisön edessä. Kissalauman kapteenina Vilma Kesänen oli perinteitä vaalien itseoikeutettu korisukan leikkaaja. Vilma oli jo toissa keväänä voittamassa Catzin riveissä seuran historian ensimmäistä mestaruutta, mutta nyt kapteenin vastuu oli Vilmalla monivuotisen kapteenin Kaisa Tuuren päätettyä peliuransa viime kevääseen. Tällä kertaa Kaisa olikin kannustamassa vanhaa joukkuettaan katsomon puolella mestariksi kissaperheen kanssa. Vilman koristossuissa olisi varmasti halunnut olla moni pelaaja, sillä vain yksi pelaaja pääsee leikkaamaan kevään päätteeksi naisten Suomen mestaruuden kunniaksi korisukan, joten Vilma miltä se tuntui? "Sukanleikkuu mestaruuden kunniaksi täpötäydessä kotisalissa oli ihan mahtavaa! Viimeinen finaali oli täydellinen loppuhuipentuma kaiken kaikkiaan erinomaiselle kaudelle. Kiitos kaikille paikalla olleille huikeasta kannustuksesta viimeisessä matsissa!"

Catz pelasi viimeiset minuutit hurmiossa näyttäen minkä takia joukkue oli voittanut runkosarjan ja Suomen Cupin jo aiemmin kaudella. Kotiyleisö kannusti suosikkejaan innokkaasti ja lopulta, kun summeri soi viimeisen kerran tänä keväänä juhlat olivat valmiit alkamaan. Pitkän kaavan kautta menneiden finaaleiden päätyttyä Vilman valtasikin suuri ilo. "Vaikea sanoa mitä mielessä liikkui. Olin vaan niin niin niin onnellinen! Voitto alkoi olla varma jo viimeisten minuuttien aikana, mutta summerin sointiin asti piti keskittyä pitämään tuuletukset kurissa. Ja sitten kun summeri soi, niin JES! Se oli siinä! Yksinkertaisesti vaan niin mahtavaa. Iloa, onnea ja pelkkää hymyä!"

Catzin järjestämillä avoimilla mestaruuskahveilla kissalauman luona onnittelijoita ja nimikirjoitusten pyytäjiä riitti. Kakkulle, kahville ja juttelemaan tulleiden määrä oli Vilmalle ehkä jopa pieni yllätys, mutta iloinen sellainen, ja samalla mukava tilaisuus jutella mukavia kannattajien kanssa. "Mestaruuskahveilla oli ilo nähdä niinkin paljon porukkaa! Fanit ja kannattajat ovat tukeneet meitä hienosti koko kauden ja siksi oli erittäin mukavaa tavata ihmisiä kahvin merkeissä ja jutella menneestä kaudesta."

Lopuksi kissalauman kapteeni vielä haluaa kiittää kissafaneja hienosta kaudesta. "Kannattajien merkitystä ei voi koskaan liikaa korostaa, ja sanonta "katsomo on kuin kuudes pelaaja" kyllä lunasti merkityksensä tällä kaudelle finaalipeleissä. Kannustuksesta saa kentällä aina lisää virtaa ja tsemppiä ja siksi haluankin koko joukkueen puolesta kiittää kaikkia Kissojen kannattajia upeasta kaudesta! Kiitos!"

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy