Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

10.04.2012

Alex valmiina finaaleihin

Alex Anderson on pelannut Catzin riveissä hienon kauden toistaiseksi, mutta nyt on kauden suurin testi vasta edessä, sillä finaalit alkavat pian. Alex on varttunut varsinaisessa koripalloperheessä isä Willien pelattua vuosia NBA:ssa ja setä Shandonin oltua voittamassa NBA-mestaruutta Miami Heatin riveissä 2006, joten Chattanoogan yliopiston kasvatille Alexille kevään tosipelit eivät ole mikään outo maailma. "Odotan todella innoissani finaaleita! Tämän takia on koko kausi harjoiteltu ja pelattu."

Catz saa finaaleissa vastaansa Huiman ja vaikka kissalauma on jo voittanut finaalivastustajansa neljästi runkosarjassa ja myös Cupin finaalissa, niin Alex ei missään nimessä odota helppoa finaalisarjaa. "Odotan todellista taistelua. Olemme jo kohdanneet Huiman useasti ja vaikka molemmat ovat tehneet muutoksia ja mukautuksia, niin tunnemme toisemme hyvin, joten odotettavissa on varmasti taistelua."

Mitä Alexin mukaan kissalauman tulee tehdä mestaruuden voittamikseksi Huiman nenän edestä? "Meidän täytyy pysyä keskittyneinä. Takana on pitkä kausi ja olemme pelanneet todella hyvin, mutta kausi ei vielä ole ohi. Nyt meidän täytyy säilyttää keskittymisemme kun tätä varten olemme tehneet koko kauden töitä." Finaalit tulevat varmasti tarjoamaan hienoja elämyksiä, niin pelaajille kuin yleisöllekin ja Alexin mukaan juuri tästä urheilussa onkin kysymys. "Odotamme jo malttamattomina finaalien alkamista, ja juuri näitä elämyksiä varten me kaikki pelaamme koripalloa."

Kissalauma raivasi tiensä finaaleihin välieristä suoraan kolmella voitolla FoA:sta, kuten teki myös Huima välierissään PeKa:a vastaan. Alexin mielestä virkeys ja suorat kolme voittoa välierissä ovat tärkeitä asioita finaaleissa. "Fyysisesti ja henkisesti vireessä pysyminen on erittäin tärkeätä pudotuspeleissä. Fyysisellä puolella meidän täytyy pitää huolta kehoistamme lepäämällä, syömällä ja juomalla hyvin. Henkisellä puolella kaikki tulee sisältäpäin, olemme odottaneet tätä pitkään ja nyt olemme valmiita taistelemaan!"

Finaalit alkavat perjantaina 13.4. klo 18.30 Lappeenrannan Urheilutalolla.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy