Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

04.04.2012

Catz finaaleihin!

Catz pelaa naisten SM-koripallon finaaleissa kaudella 2011-2012, kun kissalauma kaatoi FoA:n välieräsarjassa 3-0. Kolmas ja ratkaiseva välierä päättyi Catzin 81-60 voittoon Lappeenrannan Urheilutalolla tänään 4.4.2012. Runkosarjan ja Suomen Cupin jo tällä kaudella voittanut Catz aloittaa finaalit kotisalissaan perjantaina 13.4. kun kissalaumalla on runkosarjan voittajana kotietu paras viidestä pelattavissa finaaleissa.

Catz saa finaaleissa vastaansa Huiman, joka kaatoi viime kevään mestarin PeKa:n niinikään suoraan kolmessa ottelussa toisessa välieräsarjassa. Catz kaatoi tämän vuoden tammikuussa Cupin finaalissa juuri Huiman ja myös runkosarjan neljä keskinäistä kohtaamista päättyivät Catzin voittoihin.

Catz on pelannut finaaleissa joka vuosi jo kaudesta 2006-2007 lähtien. Keväällä 2007 seuran historian ensimmäinen finaalipaikka varmistui, kun välierissä kaatui juuri Huima. Catzin seuran toistaiseksi ainoa mestaruus on keväältä 2010 ja tuona kyseisenä keväänä Catz ja Huima kohtasivat toisen kerran välierissä. Catz oli tuolloin tappiolla ottelusarjassa 0-2, mutta kissalauma nousi kolmen perättäisen voiton siivittämänä finaaleihin ja aina mestareiksi asti.

Tervetuloa Lappeenrannan Urheilutalolle seuraamaan hienon koriskevään huipennusta, kun finaaleissa iskevät toisiaan vastaan Catz ja Huima!

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy