Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz ryösti kotiedun Hyvinkäältä

Lappeenrannan Catz esitti kauden ylivoimaisesti parasta hyökkäyspeliä tänään Hyvinkäällä, jossa se kohtasi välierävastustajansa HyPon. Catz tylytti emäntiä kovalla kädellä ja näytti jättäneensä joukkuetta vaivanneet heitto-ongelmat ainakin hetkeksi taakseen, sillä se upotti kolmosistaan kaikkiaan 38 % korin pohjalle. Lopputulos Catzille 84-69 (44-33) ja otteluvoitot siis 1-0.

Ottelun alku oli kummaltakin joukkueelta hivenen hermostunutta peliä ja molemmille tuli kolme menetystä ensimmäisen viiden minuutin aikana - Catzille siis lähestulkoon yhtä monta kuin koko neljännessä puolivälieräottelussa. Tilanne kuitenkin tasaantui ja HyPo pääsi nykäisemään pienen johdonkin, kunnes Mika Haakanan ottaman aikalisän jälkeen peli kääntyi päälaelleen. Catz nykäisi viidessä minuutissa 16-3 runin ja ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen kissat johtivat kuudella pisteellä (24-18).

Toisen neljänneksen alku oli tasaista vääntöä. Kissapuolustuksen pihdeissä hyvin pysynyt Randi Brown toi joukkueensa parhaimmillaan kahden pisteen päähän, mutta Haakanan ottama aikalisä toimi lähes yhtä hyvin kuin ensimmäiselläkin neljänneksellä: jälkimmäinen viisiminuuttinen kissoille 14-5 ja taukojohdoksi 44-33.

Valencia McFarlandin kaksi tarkkaa kolmosta heti toisen jakson alkuun ennakoivat lopullisesti vierasvoittoa ja vaikka Brownin kolmen korin ja seitsemän pisteen sarja eroa kavensikin, ei Pontevasta ollut enää Catzin uhkaajaksi. Lopussa Haakana antoi arvokkaita peliminuutteja junioreille ja kotijoukkue pääsi kaunistelemaan tilastoja miellyttävämmäksi.

Catzin tehotrio oli McFarland (22/6/7/2r) - Aleighsa Welch (22/8/7/3r) - Roosa Kosonen (18/6/1r), joka dominoi molemmissa kenttäpäädyissä. Lena Reshetko teki tupla-tuplan (11/11/4/3r), Petra Noposen (6/6/3) ja Karoliina Rytkösen (5/1) hääriessä herhiläisinä vastustajan iholla. Pontevan pistekuningatar oli lopussa hyvin viimeistellyt Brown (18/5/3), jolle sattui tosin myös luvattoman paljon menetyksiä, viisi kappaletta.

Catz ja HyPo kohtaavat seuraavan kerran keskiviikkona Urheilutalolla. Ottelu alkaa klo 18:30 ja sitä isännöi Lappeenrannan kaupunki. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
1.4.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy