Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz voitti Kouvottaret uudemman kerran

Lappeenrannan Catz pelasi toisen harjoitusottelun Kouvottaria vastaan tällä viikolla, nyt pelipaikkana oli Kuusankosken urheilutalo. Catz oli inhottava vieras, sillä se vei tiukan väännön jälkeen voiton Lappeenrantaan lukemin 76-71 (38-32). Kouvottarille tappio tiesi sitä, että harjoitusotteluiden saldoksi jäi kaksi voittoa ja kolme häviötä, kun taas Catz on pelannut molemmat pelinsä voitokkaasti. Viimeisen harjoitusottelunsa joukkue pelaa sunnuntaina EBT:tä vastaan Lappeenrannassa.

Tämän illan ottelu oli molemmilta melkoista vuoristorataa. Catz aloitti vahvasti ja siirtyi ensimmäisellä neljänneksellä johtoon lukemin 23-9, jonka Kouvottaret onnistui kuitenkin taukoon mennessä kirimään. Tauon jälkeen peli oli taas kissojen heiniä, mutta viimeisellä kympillä kotijoukkue terävöitti peliään etenkin hyökkäyspään levypalloissa ja pääsi niitä raapimalla takaisin peliin mukaan. Catz oli muutenkin levypalloissa heikompi (52-41), mutta Sydney Wallacen (23/7), Aleighsa Welchin (22/6) ja Valencia McFarlandin (20/5) kova heittoilta takasivat kissoille voiton. Roosa Kosonen napsi kaikkiaan 13 levypalloa.

Catz tänään: Valencia McFarland, Tinna Rantalainen, Petra Noponen, Roosa Kosonen, Johanna Timperi, Jemina Vidgren, Iina Mäkelä, Johanna Kalin, Sydney Wallace, Aleighsa Welch.

Kari Glödstaf
28.9.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy