Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Omat kissat kynsivät Catzin Forssassa - Meriem Eerikinharju kotijoukkueen sankari jännitysnäytelmässä

Suppealla kahdeksan pelaajan ryhmällä tänä iltana Forssaan matkannut Catz sai maistaa tappion karvasta kalkkia entisen pelaajansa Meriem Eerikinharjun toimesta. Catzissakin kolmosia tarkasti upottaneen ”Mertsun” heitto löysi tänään valitettavan hyvin kissojen koriin ja oli siivittämässä kotijoukkue Alkua revanssivoittoon lukemin 64-60 (30-28). Marraskuussa Catz voitti forssalaiset kotonaan 77-75, joten otteluvoitot ovat näiden joukkueiden välillä nyt tasan.

Illan peli alkoi varsinaisella kolmosshowlla, kun molemmat joukkueet innostuivat lennättämään palloa kaaren takaa kohti korirengasta. Tulokset vain olivat vaatimattomia, sillä ensimmäisen neljänneksen 19 kolmosesta (Alku 11, Catz 8) vain viisi meni sisään (2-3). Muutenkaan alussa ei liiemmin pisteillä juhlittu, sillä ensimmäisen kymmenminuuttisen jälkeen tilanne oli Catzille 15-14. Toisella neljänneksellä osat kääntyivät ja forssalaisten vahvan viisiminuuttisen ansiosta kotijoukkue lähti tauolle kahden pisteen johtoasemassa. Mainittakoon, että loistavan ottelun pelanneella Eerikinharjulla meni tänään vain 57 sekuntia vanhan seuransa rokottamiseen.

Toisen jakson alku koitui Catzin kohtaloksi. Heikko heittopeli jatkui ja kun forssalaisten tehokolmikko Mia Loyd – Eerikinharju – Emily Kinneston onnistui toisessa päässä paremmin, alkoi ero kasvaa. Pahimmillaan se oli yli kymmenen pistettä ennen kuin vieraat löysivät peliinsä vielä yhden vaihteen. Viisi viimeistä minuuttia oli silkkaa Catzin hallintaa ja se pystyi lopulta nousemaan jopa pisteen päähän, kunnes Eerikinharju lopetti kissojen pyristelyn vapaaheittoviivalta.

- Forssa oli tänään iso suosikki, joten tämä oli erittäin hyvä suoritus nuorelta joukkueeltamme. Lähdimme otteluun vaikeista lähtökohdista, mutta onnistuimme silti lopussa nousemaan vielä taistelemaan voitosta. Puolustuspelimme oli tänään hyvää ja toisella jaksolla paransimme levypalloissakin, joten täytyy olla tappiosta huolimatta tyytyväinen esitykseen, Mika Haakana summasi suojattiensa iltapuhteen.

Eerikinharjun (21/4/1) lisäksi Alun joukkueesta onnistuivat tupla-tuplan tehnyt Loyd (15/12/1) ja Kinneston (11/8/7), Meral Bedredtinin (8/8/1/2r) tehdessä tärkeitä koreja kolmannella neljänneksellä. Catzin tehokkain oli niin ikään tupla-tuplan tehnyt Aleighsa Welch (20/16/4/4r/4t), Valencia McFarlandin (16/6/2/5r) ja Petra Noposen (11/2/3) päästessä myös kaksinumeroisiin lukemiin. Yleisesti ottaen Catzin heittopäivä oli kuitenkin vaatimaton (28 %), tosin ei se ollut kovin kehuttava kotijoukkueellakaan (37 %). Tällä kertaa se kuitenkin riitti kahteen sarjapisteeseen.

Catzin seuraava ottelu on tulevana sunnuntaina, kun se kohtaa kotihallissaan naapurikaupungin Kouvottaret. Ottelu alkaa klo 14.00. OP Etelä-Karjalan omistaja-asiakkaille on vapaa pääsy otteluun, edun saa esittämällä edun OP-mobiilista, Pivosta tai näyttämällä osuuspankin maksukortin, jossa on omistaja-asiakastunniste. Tervetuloa kannustamaan Catz voittoon!

Kari Glödstaf
9.1.2019

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy