Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Menetykset ja harhasyötöt leimasivat Catzin otteita Kouvolassa

Kouvolan Kouvottaret oli tyly emäntä Lappeenrannan Catzille tänään Naisten Korisliigassa. Sarjataulukossa kissojen takana tasapisteissä ollut kouvolalaisryhmä löi täyden höyryn päälle jo ensimmäisellä neljänneksellä ja jätti verkkaisesti liikkuneet vieraansa lähtötelineisiin. Kun tähän päälle lisätään vielä Catzin heikko pallonhallintapäivä 19 menetyksineen Kouvottarien neljää vastaan, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Loppulukemat emännille 88-55 (46-32) kertovat karua kieltä ottelun kulusta.

- Esityksemme oli tänään sekä pelillisesti että henkisesti surkeaa, Catzin valmentaja Mika Haakana summasi apeana. Kuvaavaa kaikelle oli, että menetimme ensimmäiseen kahteen minuuttiin neljä palloa. Erittäin huono suoritus monin tavoin.

Illan peli oli alusta alkaen Catzille vaikea. Tossu ei liikkunut toivottuun malliin ja heti ensimmäisen neljänneksen kuusi menetystä kertoi pelaajien ajatusten olleen jossain aivan muualla kuin peliparketilla. Kouvottaret ei sääliä antanut, vaan rokotti virheistä armotta. Ainoastaan Aleighsa Welchin korinälkä piti eron siedettävänä, vaikka siitäkään ei ollut juuri apua. Ensimmäinen neljännes paketoitiin Claire Lamunun tyylipuhtaan kolmosen myötä lukuihin 27-15.

Toinen neljännes ei tuonut juuri muutosta voimasuhteisiin. Catz yritti parhaansa mukaan kiriä eroa pienemmäksi, mutta sitä mukaa kun kissat onnistuivat korinteossa, Kouvottaret rankaisi kolmosella. Tätä saatiin seurata itse asiassa koko pelin loppuun asti, sillä emäntäjoukkue pussitti tänään kaaren takaa kaikkiaan 14 kertaa Catzin onnistuessa seitsemästi. Kissafanien pettymystä lievittänee edes hieman se, että vastikään A-tytöistä edustukseen nostetut Mari Kihlström ja Iiris Muhonen esiintyivät loppuminuuteilla pirteästi ja toivat selvästi uutta virtaa vieraiden peliin.

- Jos tämän illan pelistä haluaa jotain positiivista löytää, niin ehdottomasti Iiriksen ja Marin ensimmäiset minuutit edustuksessa. Sekä tietysti se, että seuraava peli on jo keskiviikkona.

Kouvottarien pistekuningatar oli Taeler Deer (25/7/8/4r). Lamunu uurasti tupla-tuplan (15/12/3) ja Camille Zimmerman (13/6/4) pääsi myös yli kymmenen pisteen. Kissojen tehokkain oli niin ikään tupla-tuplan tehnyt Welch (19/13/3/3t), joka ei saanut tänään tarvittavaa taustatukea muulta kissaryhmältä.

Catzin pelit jatkuvat keskiviikkona 28.11., jolloin se kohtaa Urheilutalolla HBA:n. Ottelu alkaa kello 18:30. Tervetuloa!

Kari Glödstaf
25.11.2018

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy