Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz harjoitteli voiton Kouvottarista

 Naisten Korisliigaan valmistautuvan Catzin ensimmäinen harjoitusottelu pelattiin tänään Urheilutalolla. Vastassa oli viime kauden sarjan ehdottomiin piristysruiskeisiin kuulunut Kouvottaret, joka on aina tarjonnut kissoille tiukan vastuksen. Tänään emännillä oli hieman aiempaa helpompaa, sillä tukkoisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Catz nosti tempoa ja kiihdytti kepeästi voittoon luvuin 65-52 (21-20).

Ottelun ensimmäiset hyökkäykset menivät molemmilta joukkueilta pelikuvioita hahmottaessa. Kouvottaret aloitti korinteon, mutta viiden minuutin jälkeen myös kissat sai juonesta kiinni, kiri rinnalle ja ohi. Erityisesti Johanna Timperin kulmasta upottama kolmonen oli kuin vanhaa kunnon kissakorista: hyökkäys sahasi Kouvottarien puolustuksen säleiksi ja Johanna linkosi pallon sukkana sisään. Tasainen toinen neljännes päättyi puolestaan vierailijoiden unelmakoriin, kun takapelaaja Alexis Gassion heitti vaikeasta asennosta kolme pistettä ja kavensi emäntien taukojohdon pisteeseen.

Tauolta parketille asteli aiempaa terhakampi ja päättäväisempi Catz. Se tiivisti hieman peluutusta ja otti Valencia McFarlandin, Lena Reshetkon ja Veera Pirttisen koreilla reilun kymmenen pisteen johdon, josta ei suostunut enää luopumaan. Lopussa mentiin vauhdikkaasti päästä päähän, molempien valmentajien jakaessa peliaikaa tasaisesti joukkueilleen. Mikä tärkeintä, kummankin pelaajisto säilyi ilman sen suurempia kolhuja, vaikka Johanna Kalin ehtikin säikäyttää kotiyleisöä tilanteessa, jossa hänen nilkkansa jäi kaatuvan vastustajan alle.

 - Meillä oli pelissä paljon hyvää, Mika Haakana Alussa oli nähtävissä hermostuneisuutta, mutta saimme pian pelin kulkemaan. Toiselle puoliajalle paransimme selkeästi, mikä oli erittäin hienoa, sillä maanantaina teimme kovat harjoitukset.

 - ”Lisa” (Welch) pelasi lupaavasti. Tiesimme etukäteen, kuinka hyvästä syöttäjästä on kyse, nyt vain tarvitsee oppia käyttämään hyödyksi noin hyvää sisäpelaajaa. Myös Karoliina (Rytkönen) esiintyi erittäin pirteästi, Haakana kehui uusia tulokkaita.

 Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat ensi viikon tiistaina, silloin pelipaikkana on Mansikka-ahon urheiluhalli Kouvolassa. Toivottavasti mahdollisimman moni lähtee paikalle kannustamaan kissat voittoon!

Catz tänään: Valencia McFarland 14, Lena Reshetko 13, Karoliina Rytkönen 10, Veera Pirttinen 8, Aleigsha Welch 8, Roosa Kosonen 5, Johanna Kalin 4, Johanna Timperi 3 pistettä. Tinna Rantalainen ja Miina Lapila jäivät pisteittä.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy