Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Catz corner    Kissaklubi    Käsiohjelma    Videot   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz möyhensi HBA:n sarja-avauksessa

Naisten Korisliigan mestariksi takaisin haluava Catz aloitti tämän kauden ryminällä. Avauskierroksella vastaan asettuneesta HBA:sta ei ollut missään vaiheessa kissalauman pysäyttäjäksi, vaan vieraat jyräsivät vakuuttavaan voittoon lukemin 69-94 (24-49). Koska ottelun liveseuranta ei toiminut ja pelikin tuli fanseatin maksulliselta puolelta, jää otteluraportti tällä kertaa päävalmentaja Mika Haakanan kommenttien varaan.

- Hyvin meni. Ensimmäinen puoliaika puolustettiin todella onnistuneesti, toisella annoimme vähän liikaa pisteitä. Tällä harjoitusmäärällä tulos on kuitenkin erinomainen, etenkin kun HBA heittää hyvin ja teki tänäänkin muutamia todella kovia koreja.

- Kiireellä on menty eteenpäin, mutta pelaajat ovat oppineet hyvin asioita. Tähän on hyvä rakentaa, sen verran vahvan näköinen esitys oli tänään. Natalie (Day) on päässyt nyt kunnolla joukkueeseen sisään, sopeutunut aikaeroon ja pelasi tänään parhaan ottelunsa meillä ollessaan.

- HBA pelaa tosi sitkeää ja periksiantamatonta korista, eivätkä he anna yhtään tilannetta ilmaiseksi. Sara Bejedi on kehittynyt valtavasti kesän aikana ja oli tänäänkin hyvällä pelipäällä.

Catzin parhaana pelaajana palkittiin Lisa Welch.

Catz tänään: McFarland, Lapila, Pirttinen, Rytkönen, Kosonen, Day, Kalin, Timperi, Reshetko, Welch.

Kari Glödstaf
28.9.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy