Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Väsynyt Catz jäi EU:n jalkoihin

Viikonlopuna varmaa peliä Latviassa esittänyt Catz törmäsi tänään Espoossa kivimuuriin. Ensimmäisen viisiminuuttisen jälkeen kentällä hääri vain yksi joukkue, eikä se valitettavasti ollut Catz. Voitto Espoo Unitedille lukemin 70-56 (33-25) ja näin finaalipaikan metsästys jatkuu viidenteen otteluun, joka pelataan perjantaina Lappeenrannassa.

Catz aloitti todella pirteästi ja hallitsi peliä suvereenisti ensimmäisen viisi minuuttia. EU:n heitot menivät minne sattui ja kissat kipitti pikavauhtia 11 pisteen johtoon. Jotain kuitenkin tapahtui ja emännät alkoivat kiriä vapaaheittoviivalta yhä vain lähemmäs. Shenita Landry ja Faith Randolph hinasivat joukkueensa rinnalle ja Minna Malin pisteillä EU voitti ensimmäisen neljänneksen 17-15.

Toinen neljännes ei tuonut muutosta valtasuhteisiin ja tauolle mentiin emäntien johtaessa kahdeksalla pisteellä.

Catzin liike ei ollut tänään viikonlopun pelien tasoa, sillä jalkojen painaessa ratkaisut jäivät vaillinaisiksi ja tulokset heikoiksi. Viikon huilannut EU rankaisi kovalla prosentilla ja repi eroa koko ajan lisää. Loppulukemat ovat tylyt, mutta ansaitut: EU oli tänään juuri tämän verran Catzia parempi. Tosin tuomaritoimintakin oli tänään melko suuressa roolissa.

- Alku oli hyvä ja meillä oli sauma karatakin, mutta emme onnistuneet. Sitten tuli vaikeaa ja EU vei peliä. Vain kuusi syöttöä koko joukkueelta kertoo, kuinka vaikeasta pelistä oli kyse. Nyt on tärkeää palautua perjantaiksi ja löytää parempi rutistus, Mika Haakana summasi joukkueensa iltapuhteen.

Kaikkein pahimmin Catzia rankaisi Randolph, joka upotti 28 pistettä ja nappasi 5 levypalloa. Landryn saldo oli puolestaan 19 pistettä, 11 levypalloa ja 3 riistoa. Catzin parhaana palkittu Chandrea Jones upotti 24 pistettä ja otti 7 levypalloa, mutta muuten kissojen heittoprosentti jäi harmillisen vaatimattomaksi.

Catzin ja Espoo Unitedin välinen viides välierä pelataan perjantaina Urheilutalolla klo 18:30. Tule kannustamaan kissat voittoon ja loppuotteluihin!

Kari Glödstaf
12.4.2017

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy