Facebook Twitter YouTube Instagram
Etusivu    Joukkue    Uutiset    Ottelut/raportit    Fanituotteet    Blogit    Kumppanit    Albumi    Liput    Linkit    Yhteystiedot    Käsiohjelma    Catz corner    Kissaklubi   

Takaisin edelliselle sivulle

Catz aloitti sunnuntain ottelun latvialaista RSU:ta vastaan siitä, mihin lauantaina jäi. Pistetilin kartutus alkoi McFarlandin kakkosella, kun ottelua oli pelattu 20 sekuntia. Jakson puoliväliin mennessä Catz oli tehnyt 13 pistettä ja RSU 6, joista 4 vapaaheitoista. Ensimmäisen jakson Catz voitti kuudella pisteellä 17-11.

Toisella jaksolla johto kasvoi ensimmäiset kuusi minuuttia 18 pisteeseen kunnes Fridenberga heitti kakkosen. RSU sai pian kaksi kolmosta ja yhden kakkosen ja puoliaika päättyi Catzille 32-23.

Kolmannella jaksolla Catz kasvatti etumatkaansa tasaisesti ja viimeiselle neljännekselle lähdettiin Kissojen 17 pisteen johdossa. Vähäpisteisen ottelun viimeisen jakson vei RSU nimiinsä 15-12. Koko ottelu päättyi Catzin voittoon 58-44. Catz sai viikonlopusta kotiin tuomisikseen 4 sarjapistettä.

- Vieraissa voittaminen ei ole koskaan helppoa ja siksi kaksi voittoa tuntuu tosi hyvältä. Puolustus ja levypallopelaaminen toimivat hyvin, mutta hyökkäyksessä on vielä parannettavaa luonnehti Mika Haakana viikonvaihteen kahta ottelua.

- Suunta on hyvä, kun yhdeksästä viimeisestä ottelusta olemme hävinneet vain yhden ja senkin jatkoajalla. Haakana antoi latvialaisille ylistävät kiitokset kaikista järjestelyistä ja vierasjoukkueen asioiden huolehtimisesta.

McFarland osoitti vikkelyytensä poimimalla 9 levypalloa, antamalla 8 syöttöä ja heittämällä 6 pistettä. Grönbergin kolmoset upposivat viisi kertaa ja toivat myös palkinnon Catzn parhaana pelaajana. Reshetko teki tuplatuplan heittämällä 16 pistettä ja ottamalla 15 levypalloa. Kaksinumeroiseen pistemäärään ylsi myös Jones 10 pisteellä.

RSU:n pistesaalis oli lähinnä Ance Aizsilan (15), Paula Langinan (9) ja Guna Lagzdinan (8) varassa.

Aamuyöllä kotiin palaavan Catzin seuraava ottelu on jo torstaina Kotkassa Peli-Karhujen vieraana. Kevätkauden ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina, kun urheilutalolle saapuu Helmi Basket.

Kuva
Catz-toimisto, Savonkatu 3, 53100 Lappeenranta • toimisto(at)catz.fi
Kaakon Nettipalvelu Oy